Unibet regisztrációs és bejelentkezési információk – hogyan hozzak létre egy fiókot?

🗓️ 2023.01.12. 
🕒 2023.01.12.

Az Unibet regisztráció egy könnyen kezelhető procedúra a szerencsejátékosok számára. A weboldal vagy a mobilalkalmazás használata teljesen problémamentes. A fiók létrehozása az Unibetnél gyerekjáték. Azonban, meg kell ismernie bizonyos dolgokat, amelyekre a művelet során szüksége lesz. Ebben az átfogó útmutatóban részletesen leírjuk az Unibet regisztrációs folyamatát. Megtudhatja, hogyan kell regisztrálni egy Unibet fiókot, mit kell tennie az Unibet ellenőrzési eljárás befejezéséhez, és még sok minden mást.

Unibet regisztráció – a folyamat lépésről-lépésre

Az Unibetnél a fiók létrehozása nagyon gyors és egyszerű, függetlenül a sportfogadással, kaszinóval kapcsolatos tapasztalatai szintjétől. Egyszerű a számla regisztrációja mobiltelefonon és asztali számítógépen is. Az Unibetnél történő fiók regisztrációhoz számítógépen vagy laptopon keresztül egyszerűen kövesse ezt az öt egyszerű lépést:

 1. Menjen az Unibet fogadási weboldalára!
 2. A regisztrációs űrlap eléréséhez lépjen a kezdőlapra, és kattintson az oldal jobb felső sarkában található sárga “Regisztráció” gombra!
  Magyarország Unibet Regisztrációs
 3. Töltse ki a regisztrációs űrlapot az összes szükséges információval!
  Unibet Regisztrációs Űrlap
 4. Folytassa a ‘Folytatás’ gomb megnyomásával!
 5. A bónusz feltételek, az adatvédelmi irányelvek és az általános felhasználási feltételek elfogadásához kattintson a körben lévő jelölőnégyzetekre!

Az Unibet regisztráció általános előnyei

Az Unibet új ügyfeleinek szóló bónuszajánlat a cég weboldalán látható. Kétségtelen, hogy az Unibetnek van olyan csábító ajánlata, amely bárkit a regisztrációra csábít. Az új ügyfelek vonzása érdekében számos szolgáltató kínál most promóciós díjakat és kedvezményeket. Emellett a meglévő ügyfeleket továbbra is rendszeres bónuszokkal jutalmazzák a pártfogásukért. Az üdvözlő bónusz igénybevételéhez regisztrálnod kell egy fiókot az Unibetnél, és pénzt kell befizetni. A regisztrációkor nem kell egyedi promóciós kódot megadni, hogy megkapja az üdvözlő ajánlatot.

A regisztráció megkezdése előtt egy oldal ugrik fel, ahol egy felirat jelenik meg: “Válassz üdvözlő ajánlatot”. Háromféle bónusz jelenik meg, a három fő kategóriában, vagyis egy unibet kaszinó regisztráció, egy unibet poker regisztráció és egy unibet sportfogadás regisztrációs bónusz. A sportfogadást kedvelők számára 20.000 Ft sportfogadási üdvözlő bónuszt ajánlanak + 60 ingyenes pörgetést. A kaszinókedvelők számára 60.000 Ft-os üdvözlő bónuszt + 60 ingyenes pörgetést, míg a pókereseknek 200 eurónyi bónuszt ajánlanak.

ElőnyökHátrányok
👍Remek üdvözlő bónuszok👎Mobil verzió nem olyan kiterjedt, mint az asztali oldal.
👍Megbízható szolgáltató
👍Széles választék

Lehetséges fiókot regisztrálni az Unibet mobilalkalmazás segítségével?

Nagyszerű hír az Android és IOS mobilalkalmazás felhasználói számára, hogy az Unibet alkalmazásban is regisztrálhatnak fiókot! Minden kezdő játékosnak pillanatok alatt be kell fejeznie az engedélyezési eljárást, mert az szintén gyors és egyszerű, akárcsak az asztali verziónál. Csak kövesse az alábbi lépéseket az Unibet alkalmazás regisztrációs folyamatának befejezéséhez:

 1. Lépjen be a platformra! Nyissa meg az Unibet alkalmazást, vagy töltse le, ha még nem tette meg!
 2. Nyissa meg a regisztrációs űrlapot! Koppintson a Unibet regisztráció regisztráció gombra!
 3. Töltse ki a szükséges információkat! Töltse ki az összes szükséges információt a javasolt űrlapon!
 4. Megerősítés. Kattintson a “regisztráció” gombra!
 5. Fejezze be az ellenőrzési folyamatot! Üzenetet fog kapni a kóddal. Írja be a kódot a megerősítő sorba!
 6. Élvezze az Unibet alkalmazást!

Gratulálunk, máris regisztrált egy fiókot az Unibet-en, és most már bejelentkezhet az Unibetre és elkezdheti megtanulni, hogyan kell játszani az Unibettel.

Kifizetések, élő közvetítés és jackpot nyerőgépek

Az Unibet regisztráció folyamatának befejezése után elérhetőek olyan funkciók mint a Cashout és live streaming a sportfogadás során, vagy pl. Jackpot játékok a kaszinó részlegben. Ezekről egy kicsit részletesebben is írunk alább.

A cash-out egy olyan, az Unibetnél elérhető funkció, amely lehetővé teszi a fogadók számára, hogy a tét összegének egy részét még az eredményhirdetés előtt kivegyék. Azzal, hogy az Unibet lehetőséget biztosít a fogadásra fordított pénzösszeg egy részének visszavonására, lehetővé teszi, hogy korlátozza a veszteségeit, ha a fogadás Ön ellene megy. Az Unibet Cash Out egy praktikus funkció mind a kezdő, mind a profi fogadók számára, akik szeretnék korlátozni a pénzveszteségüket.

Az Unibet fogadási oldal többek között azért népszerű, mert élő közvetítést kínál. Ez lehetővé teszi, hogy a meccsek alakulását figyelemmel kísérje, és teljesen belefeledkezzen az eseményekbe. Ahelyett, hogy megvárnád a meccs végét, hogy megnézhesd az eredményeket, az Unibet élő közvetítés lehetővé teszi, hogy részese legyél a játéknak anélkül, hogy elhagynád a nappalid kényelmét. A mobilalkalmazások elérhetősége még kényelmesebbé és kényelmesebbé teszi ezt, mivel a fogadók bárhol követhetik kedvenc sportágukat. Az Unibet élő közvetítés a világ különböző piacain érhető el. A “Bet and Watch” streaming szolgáltatás ingyenes, és lehetővé teszi, hogy mindent elérjen és megnézzen, amennyiben a mérkőzés kezdete előtt 24 órával megteszi fogadásait. A futball kétségtelenül az egyik legnépszerűbb játék nem csak a fogadások világában, hanem a különböző platformokon is. A mérkőzések ismerete a játékidő előtt lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy tudják, melyik mérkőzésre tegyék meg tétjeiket. Az élő közvetítés jól jön, amikor nagy meccsek vannak, különösen az európai bajnoki mérkőzések, amelyek mindig olyan intenzívek, de a követőknek nincs idejük a tévéképernyőről követni őket. Az élő közvetítéses futball nézése nem fizetős.

A nyerőgépek az Unibet legnagyobb kategóriája. Több mint 900 lehetőség közül választhatsz, rengeteg témában, beleértve a Vegas nyerőgépeket, film és TV, zene, fantasy játékok és még sok más témát. A játékosok a játékmeneten túl az egyes játékok potenciális nyereménye alapján is könnyen szűrhetik a választékot. Az Unibet legjobb jackpot játékának a Mega Moolah-t találtuk – egy ikonikus nyerőgép, amely a legmagasabb jackpotot kínálja a progresszív játékok közül. Az átlagos kifizetés általában 7,1 Ft millió körül mozog, bár a játékról ismert, hogy ennek az összegnek a dupláját is megadja. A Mega Moolah mindig is a játékosok kedvence volt, mivel nem csak egy, hanem négy jackpotot kínál – így igazi sláger a high rollerek körében. A második legnagyobb jackpotot az Atlantean Treasures Mega Moolah adja, amelyet 2020 februárjában adott ki a Microgaming. Ez a fejlesztő első Mega Jackpot nyerőgépe több mint egy évtizede, az eredeti Mega Moolah óta. Lenyűgözött minket, hogy az Unibet könyvtárában látjuk, a kaszinó egyértelműen a következő nagy játék nyomában van.

Jackpot Nyerőgépek Unibet

Hogyan lehet bejelentkezni asztali és mobil eszközökről?

Még akkor is, ha már rendelkezik fiókkal, először be kell jelentkeznie, hogy hozzáférjen az Unibet profiljához. Ezt követően jóváhagyott felhasználóként fogadásokat köthet és részt vehet a kaszinójátékokban. Az Unibethez mindössze néhány másodperc alatt bejelentkezhetsz az alábbi lépéseket követve:

 1. Lépjen fel az Unibet hivatalos weboldalára! Kattints a sarokban található bejelentkezés gombra!
  Unibet Bejelentkezés
 2. Válasszon ki egy módszert: Válassza ki, hogyan szeretne bejelentkezni e-mailben, telefonszámon vagy közösségi oldalon!
 3. Töltse ki a hiányosságokat. Adja meg az összes szükséges információt az űrlapon!
 4. Erősítse meg: Kattintson a Unibet bejelentkezés gombra a befejezéshez!

Bejelentkezés az alkalmazáson keresztül

Azok a felhasználók, akik az Unibet for Android és IOS használatát részesítik előnyben, az alkalmazáson keresztül is bejelentkezhetnek. Ez nagyon hasonló a weboldalon keresztül történő rendszeres regisztrációhoz, azonban egyesek számára gyorsabb és hatékonyabb lehet. Az alábbiakban egy rövid útmutatót készítettünk:

 1. Nyissa meg az alkalmazást! Koppintson a letöltött Unibet alkalmazásra!
 2. Válasszon ki egy módszert: Válassza ki, hogyan szeretne bejelentkezni e-mailben, telefonszámon vagy közösségi oldalon!
 3. Töltse ki a hiányosságokat: Töltse ki az összes szükséges információt a javasolt űrlapon!
 4. Erősítse meg: Kattintson a Unibet bejelentkezés gombra a befejezéshez!
Bejelentkezés Unibet

Unibet app – egy nagyszerű platform használata

Mivel a fogadóirodát nagyjából akkor alapították, amikor az online fogadások kezdtek elterjedni, nem meglepő, hogy az Unibet megmaradt a digitális gyökerei mellett. Az Unibet mobilalkalmazása az egyik legtöbbet letöltött alkalmazás a Google Play Áruházban, több mint 100 000 egyedi letöltéssel. Négycsillagos minősítést érdemeltek ki, ami jóval átlagon felüli, ha más sportfogadási alkalmazásokkal hasonlítjuk össze. Az Unibet alkalmazás PEGI 18 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minden felhasználónak 18 éves vagy annál idősebbnek kell lennie, ha számlát szeretne regisztrálni. Az Unibetnél történő regisztrációkor személyazonosságát és életkorát is igazolnia kell. Nem fog lemaradni semmilyen funkcióról, ha az Unibet mobilalkalmazásán keresztül lép be, és az App Store leírása büszkén állítja, hogy több mint 40 000 élő esemény érhető el az Unibet TV-n keresztül, ami azt jelenti, hogy mindig lesz mit nézni és fogadni. A mobilalkalmazás is szorosan tükrözi a weboldal mobilverzióját, mindkettő könnyen átlátható elrendezéssel és struktúrával, ami a navigációt és a fogadások elhelyezését igazi élvezetessé teszi. Ha saját szemével szeretne meggyőződni róla, látogasson el az Unibet hivatalos weboldalára!

Unibet App Magyarország

Sportfogadás az Unibet alkalmazáson

Az Unibet fogadási platformjának egyik erőssége az elérhető fogadási piacok sokszínűsége. Képesek voltak lépést tartani és alkalmazkodni a folyamatosan fejlődő online sportfogadási iparághoz, amely az elmúlt években hatalmas népszerűségnövekedést tapasztalt. A népszerűség megugrásának egyik eredménye a felhasználók által megtehető fogadások számának növekedése volt. Az Unibet ebben a tekintetben a nyílt fogadási piacok erős választékával és a versenytársakkal összevetve versenyképes oddsokkal teljesít.

A futballrajongóknak különösen sok szurkolnivalójuk lesz az Unibetnél, mivel több mint 40 nemzetet vesznek figyelembe, sokuknál több bajnokság és osztály közül lehet választani. Az elérhető fogadási piacok erős választéka is rendelkezésre áll a gyönyörű játékra, mivel a felhasználók több mint 125 nyitott fogadást találhatnak bizonyos kiemelt bajnokságokra és versenyekre, mint például a Premier League. A mérkőzés győztese (1X2), összes gól, mindkét csapat gólja, félidő/teljes játékidő fogadások természetesen mind elérhetőek, valamint olyan speciálisabb fogadások is, mint a szögletek száma, a foglalások és a gólszerzői kellékek. Az amerikai sportok rajongói is otthon érezhetik magukat az Unibet kínálatának erős részét képező NBA, NFL és MLB ligákkal. Ezekben a ligákban, mint például az NBA-ben, a pontkülönbségre való fogadás a legmegfelelőbb megoldás, amely egy egyébként egyoldalú verseny sokkal érdekesebbé válhat, ha egy nagy, kétszámjegyű pontkülönbség van játékban. Az Unibet teniszpiacai is biztosan megragadják a figyelmet, mivel az összes nagy ATP és WTA mérkőzés és verseny teljes lefedettséggel rendelkezik. A tenisz fogadásoknál azonban nem csak a mérkőzésgyőztes piacról van szó, mivel sokan szeretnek fogadni a spreadekre (játékok vagy szettek), az összes játékra és még az egyes szettekre is szívesen fogadnak.

GYIK

Tapasztalataink szerint ezek a leggyakrabban feltett kérdések a regisztrációval kapcsolatban az Unibetnél. Vessen rájuk egy pillantást, mert lehet, hogy tartalmazzák az Ön által keresett választ. Emellett bármikor kérheti a 24/7-es ügyfélszolgálatot, hogy segítséget kapjon az Unibet profi munkatársától. A válaszidő a dolgozó ügynökök számának köszönhetően elég gyors.

Lehetséges a mobilalkalmazáson keresztül is regisztrálni egy fiókot?

Igen, számítógépről és mobilon keresztül is lehet fiókot regisztrálni.

Hogyan kezdjek el játszani az Unibetnél?

Az Unibetnél csak a bejelentkezett és engedélyezett felhasználók fogadhatnak. Az általunk korábban megadott regisztrációs irányelvek szerint regisztrálhat az Unibetnél, és hozzáférhet az Unibet összes szolgáltatásához, megtanulhatja, hogyan kell játszani az Unibetnél, és fogadásokat köthet.

Kapok bónuszokat a regisztráció után?

Minden vadonatúj ügyfél, aki regisztrál a weboldalon, Unibet regisztrációs bónuszt kap. Végezze el a Unibet regisztrációs eljárást, majd tegyen befizetést!

Hogyan kezdjünk el fogadni az Unibeten?

Kövesse először a személyes fiók létrehozására vonatkozó utasításokat! Fizessen be pénzt Visa, MasterCard, GooglePay vagy más praktikus módszerrel, utána máris elkezdheti a fogadást.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!