Unibet kifizetés – hogyan is történik?

🗓️ 2023.01.26. 
🕒 2023.06.12.

Minden bukméker arra törekszik, hogy a felhasználói számlákról történő befizetések és kifizetések kényelmét biztosítsa. Az Unibet kifizetés is rendkívül egyszerű és elmondhatom, hogy az Unibet egyike azoknak a bukmékereknek, amelyek különféle lehetőségeket kínálnak arra, hogy a játékosok könnyen tudjanak tranzakciókat lebonyolítani a számlájukkal. Minden joghatóságban összefogott néhány vezető online fizetési szolgáltatóval, hogy a játékosok a kaszinó befizetéseket és -kivételeket ugyanúgy megtehessék, mint az online vásárláskor. A platformon egynél több módszer is aktiválható. Emellett a platform lehetővé teszi, hogy az Unibet kifizetéseknél más módszert válasszon, mint amivel befizetett. A platformon elfogadott számos valuta egyikében is befizethet. Íme néhány népszerű Unibet fizetési mód és a velük lebonyolítható tranzakciók részletei.

Unibet kifizetés

Hogyan lehet pénzt felvenni az Unibetnél?

A platformon egynél több módszer is alkalmazható. Emellett a platform lehetővé teszi, hogy az Unibet kifizetéseknél más módszert válasszon, mint amivel befizetett. A platformon elfogadott számos valuta egyikében is befizethet. Íme néhány népszerű Unibet fizetési mód és a velük lebonyolítható tranzakciók a továbbiakban. Az Unibet kaszinó igyekszik a lehető legkönnyebbé tenni a játékosok számára a pénzkivételt. Ha szeretne pénzt kivenni az Unibet számlájáról, akkor a bejelentkezés után a “Saját számla” oldalra kell mennie. Ezután látni fog egy gombot, amin az áll, hogy “Kifizetés” Amint rákattint erre a gombra, egy áttekintést fog kapni az összes különböző pénzfelvételi módról. Látni fogja a minimális és maximális pénzfelvételi limiteket is az összes rendelkezésre álló különböző pénzfelvételi módszerhez. Általánosságban elmondható, hogy az Unibet kifizetés lehetővé teszi, hogy a kifizetéseket a befizetéshez használt bankszámlára vagy bankkártyára teljesítsd. Emellett lehetőség van pénzt kivenni e-pénztárcás vagy más néven e-wallet számlákra is, beleértve a Netellert és a Skrillt. Az Unibet nem számít fel semmilyen kivételi díjat, és ez azt jelenti, hogy minden, amit kiveszel a számládról, a tied lesz. Azonban, mint minden online kaszinó tranzakció esetében, a bankod vagy a harmadik fél fizetési szolgáltatója számíthat fel díjat. Ez különösen akkor fordul elő, ha olyan valutában vesz ki pénzt, amely nem az országának pénzneme. Az Unibet kijelenti, hogy nem tudja ellenőrizni a külső költségeket, és azt ajánlja, hogy közvetlenül a bankjával vagy a harmadik fél szolgáltatóval vegye fel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze, lesznek-e díjak.

Hogyan lehet pénzt felvenni az Unibetnél?

Milyen Unibet kifizetési lehetőségek vannak?

Annak ellenére, hogy a bónusz igényléséhez szükséges minimális befizetés 4000 Ft, néhány módszerrel más összeg is befizethető. A maximálisan befizethető összeg szintén változik a választott módszerektől függően. Az Unibet a módszer kiválasztásakor tájékoztatást ad a befizetési limitekről. Egyes módszerek egyes joghatóságokban nem elérhetőek. Az Egyesült Királyságban például nem használhat hitelkártyát a szerencsejáték oldalakon történő befizetésekhez. A legtöbb módszer ingyenes. Egyesek azonban a készpénz egy bizonyos százalékát levonhatják díjként. Szerencsére a legtöbbjük a tranzakciós összeg kevesebb mint 5%-át számítja fel díjként. A befizetési módszerek eléréséhez menjen a fiók “Saját fiók” részhez, és válassza ki a befizetési módszereket. Ezután válassza ki azt a módszert, amelyet használni szeretne. Az alábbi táblázat gyors áttekintést nyújt a különböző módszerekről, limitekről és a kifizetések időtartamáról:

Fizetési módMin. kifizetési összegMax. kifizetési összegKifizetés időtartama
Bankkártya/Hitelkártya3,300 Ft800,000 Ft1-3 munkanap
MuchBetter10€nincs felső határ1-2 munkanap
e-wallet4,050 Ft / 15€4,000,000 Ft / 13,000€akár 12 óra
Banki átutalás4,050 Ftnincs felső határ2-3 munkanap
Apple Paynincs felső határnincs felső határnéhány óra

Milyen hitel- és bankkártyákat fogadnak el?

Az Unibet világszerte elfogadja az összes vezető hitel- és betéti kártyát, beleértve a Maestro, MasterCard és Visa kártyákat. Előfordulhat, hogy egyes kártyák egyes joghatóságok területén nem állnak rendelkezésre. Vagy a kártyaszolgáltató, vagy a sportfogadás nem számít fel befizetési díjat. Ezért Ön egy centet sem fog fizetni. A befizetések szinte azonnal megtörténnek. A befizetés után néhány perccel már játszhat is a pénzzel. Ellenőrizze, hogy az Ön joghatósága alatt elérhető-e a kártya a helyi webhelyen. Ugyanez érvényes a kifizetésekre is. Hasonlóan számos lehetőség áll rendelkezésre, így természetesen a hitel- és bankkártyákat is elfogadják az Unibetnél.

Elfogadják a PayPal-t?

Igen, az Unibet elfogadja a PayPal-t a befizetések és kifizetések egyik módjaként. A módszerrel azonban nem lehet bónuszokat igényelni az Unibetnél. A módszert a kifizetésekhez is használhatja. A PayPal azonban maga szabályozza a befizetés – kifizetés összegét. Bizonyos követelményeknek kell megfelelni ahhoz, hogy magasabb befizetéseket szabadítson fel a PayPal számláján. Ez a módszer könnyen használható, és a kereskedők világszerte elfogadják.

Az Unibet felszámít extra költségeket a kifizetések után?

Bár az Unibet bármely Unibet kifizetési opciója nem jár díjakkal a szolgáltató részéről, ez nem jelenti azt, hogy a fizetési szolgáltatótól közvetlenül nem kell díjakat fizetnie. Ezt figyelembe véve azt javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ezekkel a felhasználási feltételekről, mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajtana az oldalon keresztül.

Visszafordíthatom a kifizetéseket az Unibetnél?

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor pénzt vettünk ki egy bukmékertől, és azt kívántuk, bárcsak hagytunk volna pénzt a számlánkon, hogy újabb fogadást köthessünk. Ezért az Unibet lehetővé teszi a tagok számára a kifizetés visszafordítását. Azonban gyorsan kell visszafordítani a kifizetéseket, mivel ezt csak addig teheti meg, amíg a kérése még függőben van. Miután a kifizetési folyamat befejeződött, meg kell várnia, hogy a pénzét jóváírják, vagy más pénzt kell befizetni. Természetesen nem kell mindig a teljes számlaegyenlegedet kivenni az Unibetnél, mindig hagyhat egy kis pénzt a számláján, ha tudja, hogy szeretne még fogadni.

Hol léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a fizetésekkel kapcsolatban?

Ha az online kifizetésekről beszélünk, meg kell jegyeznünk, hogy más online fogadási platformokhoz hasonlóan az ügyfelek a kifizetésekkel kapcsolatban is tapasztalhatnak problémákat. Például csodálkoznak, hogy a pénz nem érkezik meg a számlájukra. Több lehetséges forgatókönyv is létezik. Az egyik az, hogy olyan opcióval kérhet kifizetést, amelyet korábban nem használt a befizetéshez. Normális esetben ugyanannak az opciónak a használatával tudsz kifizetést eszközölni, amelyet a befizetéshez használtál. Nem minden opció működik mindkét irányban, mivel több olyan is van, amelyet csak a pénzeszközök számlára helyezésére használhat. Ebben az esetben a kifizetést a többi rendelkezésre álló opció egyikével kell megtennie. Ha van aktív bónusz, akkor csak akkor tud bónuszpénzt felvenni, ha teljesítette a bónusz követelményeket. Hasonlóképpen, ha egy befizetési bónusz aktív, akkor azt vagy teljesítenie kell, vagy törölnie kell. Amennyiben ezeket a problémákat nem tudja egyedül megoldani, vagy valami másról van szó, bátran forduljon az üzemeltető ügyfélszolgálatához. Egyszerűen magyarázza el az ügyet, és azonnal kapni fog egy segítőkész választ.

Hogyan igényelhetem az Unibet promóciós kóddal elért nyereményemet?

Az Unibetnél a bónuszok az Ön tartózkodási helyétől függnek, és nagyban változhatnak attól függően, hogy melyik országból regisztrál. Például a nemzetközi (európai, angol nyelvű) felhasználók kockázatmentes fogadást élvezhetnek. Az Unibet ajánlatának kihasználásához bizonyos feltételeknek meg kell felelni – a további részletekért látogasson el a weboldalon a promóciós részhez, amely kifejezetten az országának szól. Nem számít, hogy az Unibet bónusz melyik verzióját igényli, a bónusz a vesztes tét kiegyenlítését követő 72 órán belül megjelenik a számládján. Annak ellenére, hogy nem kell aggódnia egy Unibet promóciós kód miatt, a felhasználóknak tisztában kell lenniük a sportfogadás, kaszinó vagy póker üdvözlő ajánlatának számos egyéb feltételével. Attól függően, hogy Ön hol él, ezek a kikötések különböző összetettségűek. Tehát mindig ellenőrizze, milyen feltételek mellett tud élni a szolgáltató által nyújtott kedvezményekkel.

Unibet promóciós

Összegzés

Az Unibetből történő kifizetés egy általános folyamat, amelyet kénytelen vagy elvégezni ha számlád van egy fogadóoldalon. A jó hír az, hogy az Unibet összes fizetési lehetősége kényelmes, könnyen kivitelezhető készpénzfelvételi lépésekkel. A készpénzfelvételhez nyissa meg az oldalt okostelefonján vagy számítógépén, és kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Jelentkezz be Unibet számlájára. 
  2. Kattints a ‘Saját fiók’ fülre.
  3. Válaszd ki a kívánt kifizetési lehetőséget.
  4. Írd be a megadott helyre, hogy mennyit szeretnél kivenni a számláról.
  5. Töltsd ki a többi adatot.
  6. Küldd el a kifizetési űrlapot. 
  7. Győződj meg arról, hogy a számláról történő készpénzfelvételhez használt fizetési mód megegyezik azzal, amit befizetésekhez használtál.

Mobil változat

Az Unibet mobil weboldala jól megtervezett, és jó választás azoknak, akik inkább mobil eszközt használnak. Ha telefonról vagy táblagépről megy a weboldalra, olyan oldalt talál, amely megfelel a választott eszköz igényeinek és képernyőjének. Könnyen navigálható, mivel a menük világosan meghatározottak és megfelelő méretűek. Minden, amit az asztali weboldalon szeret, a mobil oldalon is elérhető, csak tömörebb formában.

Asztali változat

Az asztali webhelyen sokkal több információ fér el a képernyőn, mint a mobil webhelyen. Ez a megnövekedett hely miatt van értelme, és előnyös a fogadók számára, akik így minden adatot befogadhatnak. A fő képernyőn láthatod a meccsek eredményeit, más lehetséges fogadásokat és az elérhető promóciókat. Egyszerre láthatja az elérhető fogadásokat és a teljes fogadási szelvényét is, ami az alkalmazáson vagy a mobiloldalon nem lehetséges. Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy néhányan valóban nyomasztónak találják az összes információt, ezért nézze meg, hogy hogyan látja ön.

GYIK

Mennyi ideig tart a kifizetés az Unibetnél?

Attól függően, hogy milyen módszert használsz az átutaláshoz, eltérő lesz a kifizetési idő. A várakozási idő 12 órától akár 5 napig is terjedhet.

Hogyan láthatja a kifizetési előzményeket?

A kifizetési előzmények megtekintéséhez először a jobb felső sarokban található “Fő” gombra kell kattintania, majd onnan a sárga “Számla” gombra. Balról kiválaszthatja az “előzményeket”, majd a “tranzakciókat” is. Onnan kiválaszthatja a “Kifizetések” (vagy MINDEN) menüpontot, és megadhatja a kívánt időszakot, majd az “Alkalmazás” gombra kattinthat.

Hogyan tudok Unibet kifizetést végrehajtani?

Ha a kifizetéseket nézzük, gyakran tapasztalhatjuk, hogy az online szolgáltatók kevesebb módszert kínálnak, mint ahány módszer a befizetésekhez rendelkezésre áll. Ez gyakran késedelmeket okozhat, mivel gyakran további azonosításra van szükség. 

Hogyan lehet pénzt felvenni banki átutalással az Unibetnél?

A legtöbb hiteles szolgáltató már elfogadja az e-pénztárcákat a hagyományos banki módszerek mellett. Ezt szem előtt tartva érdemes megtalálni a megfelelő finanszírozási lehetőséget. Természetesen a kifizetéseket lehet kérni átutalással.

Hogyan tudok pénzt felvenni a Skrill segítségével az Unibetnél?

Ha eredetileg a Skrill-en (korábban Moneybookers) keresztül fizetett be, akkor a kifizetését is a Skrill-en keresztül kell lebonyolítani. Kérjük, vegye figyelembe, hogy néhány órától akár két napig is eltarthat, amíg a kifizetés megjelenik a Skrill számláján.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!