Tényellenőrzési politika

🕒 2022.09.19.

A betbónuszkód.com weboldal arra törekszik, hogy az igaming és az online szerencsejáték világának a legmagasabb színvonalú lefedettséget biztosítsa minden nap. Világszínvonalú szerkesztőségi csapatunk arra törekszik, hogy az oldalunkon vagy a kapcsolódó off-platform csatornákon közzétett minden tartalom 100 százalékban pontos legyen.

A betbónuszkód.com-nál tisztában vagyunk az újságírás erejével és értékével, és ennek érdekében kétlépcsős tényellenőrzési folyamatot alkalmazunk, mivel a kifogástalan pontosságra törekszünk a főcímekben, alcímekben, cikkekben és közösségi szövegekben.

Minden egyes író ellenőrzi a saját szövegét a közvetlen hibák, valamint a kihagyások vagy a kontextusban félrevezető elemek tekintetében. Ezt követően egy szerkesztő külön ellenőrzi a tényeket, aki biztosítja, hogy minden cikket ellenőriztek, hogy a forrásai helyesek, és hogy minden hivatkozás pontos legyen a közzététel előtt.

Azokban az esetekben, amikor hibák fordulnak elő, a betbónuszkód.com weboldal fenntartja a jogot, hogy a cikkeket a megjelenés után frissítse, hogy a legpontosabb és a kontextus szempontjából releváns információkat tartalmazza. Hálózatunk helyesbítési szabályzatáról bővebben itt olvashat.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!