Szerkesztési politika

🕒 2022.09.19.

Áttekintés

A Betbónuszkód.com szabadon elérhető, és független, pártatlan tudósításokat és elemzéseket nyújt a szerencsejátékokról és a szórakozásról, amelyek a fogadóközönség számára relevánsak.

Arra törekszünk, hogy minden híradásunkban informatívak és magával ragadóak legyünk, és olyan közösséget igyekszünk építeni, amely a sportfogadók és az online szerencsejátékosok számára emeli a diskurzust.

Értékek

Tevékenységünk mozgatórugója a pontos, releváns és időszerű tájékoztatásra való törekvés.

Hiszünk az integritásban és az átláthatóságban a fogadási közösség olvasóinak kiszolgálására tett erőfeszítéseink során.

Pontosság

Nagy hangsúlyt fektetünk a tényszerű és kontextusba helyezett hírek megosztására. Tudósításaink minden platformon igazak, átláthatóak és tisztelettudóak lesznek. Tényeink pontosak és tisztességesen kerülnek bemutatásra. Elemzéseink a legjobb független megítélésünket képviselik.

Közreműködő írók

A Betbónuszkód.com független vállalkozókat alkalmaz, hogy minőségi tudósítást készítsenek olyan szórakoztató témákról, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdeklik olvasóinkat.

Tehetséges írókból álló listát tartunk fenn, akik ígéretet tesznek arra, hogy szakszerűen közlik a híreket, és soha nem vezetik félre szándékosan az olvasókat. Nem lopunk tartalmat. A plagizálás kirúgható bűncselekmény.

Források

A híreket megbízható forrásokból, többek között sajtóközleményekből, közösségi médiából, helyi médiából, szaklapokból, főáramú hírszervezetekből és szerencsejáték-ipari kapcsolatokból keressük és alakítjuk ki, akik különböző időpontokban információt, nézőpontot és a tények megerősítését biztosítják.

Attribúció

Hírcsapatunk mindig egyedi tartalmakat készít.
A más weboldalakról származó eredeti forrásanyagokat feltüntetjük.

A plágium, a hamisítás és a szellemi tulajdon eltulajdonítása tűzveszélyes bűncselekmény.

Linkek

A betbónuszkód.com weboldalon található összes link szerkesztői jellegű, és az olvasókat a weboldalunkon belüli kapcsolódó oldalakra vagy máshol az interneten található, jó hírű és releváns forrásokra irányítja.

A betbónuszkód.com soha nem fogja szándékosan félrevezetni az olvasókat azzal, hogy nem megfelelő URL-re küldi őket.

Különleges közreműködők

A betbónuszkód.com alkalmanként szívesen fogad külsős szerzők írásait. A cikkeknek időszerűnek, relevánsnak és nem reklámcélúnak kell lenniük ahhoz, hogy megjelenhessenek.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!