Bwin sportfogadás 2024 felülvizsgálat

🗓️ 2022.06.10. 
🕒 2023.02.03.

A bwin sportfogadás az online szerencsejáték-piac egyik legrégebbi szereplője, amely több mint két évtizede végzi tevékenységét. Ez alatt az időszak alatt komoly tapasztalatra tettek szert. A sportfogadás bwin több millió játékos számára vonzó, ennek köszönhetően ez az osztrák alapítású cég ma már több, mint 800 millió eurós éves bevétellel büszkélkedhet és közel 3 000 dolgozója van.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

Alábbi áttekintésünkből megismerheted a bwin sportfogadás bónusz jellemzőit, hogyan igényelheted, milyen sportfogadási piacok állnak rendelkezésre és a legizgalmasabb promóciókról is szót ejtünk.

bwin üdvözlő bónusz – hogyan igényelhető?

Tekintve az online sportfogadások felfelé ívelő népszerűségét, ma rengeteg online játékoldal van a piacon, amelyek versenybe szállnak az ügyfelekért. Ehhez pedig a legjobbnak kell lenniük sok mindenben, kezdve az elérhető fogadási piacoktól, a versenyképes szorzókon keresztül egészen a különböző bónuszokig és promóciókig, hogy a játékosok jól érezzék magukat az oldalon és eszükbe se jusson másik sportfogadási oldalt választani.

Másrészt, amikor a sportfogadással foglalkozó játékosok keresgélnek az oldalak között és igyekeznek döntést hozni, hogy melyik oldalt válasszák, az egyik fontos szempont, amit figyelembe vesznek, hogy az adott oldal milyen üdvözlő bónusszal várja új játékosait. Különösen fontos és hasznos tényező ez azok számára, akik még csak most ismerkednek a sportfogadások világával, hiszen az üdvözlő bónusz segítségével lehetőségük lesz rá, hogy ingyenesen kipróbálják az oldalt, megismerjék annak legfontosabb funkcióit és felmérjék, megfelel-e az adott sportfogadási oldal az igényeiknek.

Ilyen tekintetben a bwin sportfogadás nem vall szégyent, tekintve, hogy egy nagyszerű üdvözlő csomaggal várja az új játékosokat. A bwin sportfogadás bónusz keretében minden újonnan regisztráló játékos 100%-os üdvözlő bónuszt kap akár 20.000 forint értékben. Ezt a pénzt ingyenes sportfogadásokra tudod felhasználni.

bwin Sportfogadás Bónusz

A bónuszt minden újonnan regisztráló játékos kérheti, aki befizet legalább 3.000 forintot. Ezt követően hét nap áll rendelkezésedre a bónusz igényléséhez és további hét napon belül kell azt felhasználnod.

Kockázatmentes fogadás – mi az?

A kockázatmentes fogadás a bwin sportfogadás bónusz egyik legnépszerűbb fogadási formája. Ez a típusú fogadás úgy működik, hogy a sportfogadási oldaltól egy olyan bónuszt kapsz, amelyet fel tudsz használni különböző sportfogadások keretében. Amitől ez a sportfogadás bwin ajánlat különleges, hogy amennyiben nem jött be a tipped és vesztettél, valójában akkor se vesztettél, ugyanis a megtett összeg értékét bónusz készpénz formájában az oldal visszaadja neked. Jelenleg a bwin sportfogadás bónusz nem kínál ilyen típusú bónuszt, de időről időre mindenképp nézd meg az oldal promóciós rovatát, mert ez bármikor változhat és akkor kár lenne kihagyni.

Befizetési bónusz – a legfontosabb információk

A befizetési bónusz is egy nagyszerű jutalmazási forma, amelyet a szerencsejáték-oldalak előszeretettel kínálnak fel a játékosok részére. A bwin sportfogadás oldalán a befizetési bónuszt az újonnan regisztráló játékosok igényelhetik, ez azt jelenti, hogy a befizetés során az általad befizetett összeg mellé egy adott arányban további ingyenes bónuszpénzt kapsz.

A bwin sportfogadás bónusz keretében jelenleg 100%-os befizetési bónusz érhető el, egészen 20.000 forintig. Ez azt jelenti, hogy ha befizetsz, mondjuk 10.000 forintot, akkor a bwin további 10.000 forintot ad, amelyet szabadon felhasználhatsz sportfogadásokra.

Ezen bónuszok esetében arra is oda kell figyelned, hogy igénylésük bizonyos tétrakási követelményekkel jár, amit teljesítened kell, mielőtt kérnéd nyereményed kifizetését. Ennél a bónusznál az a kikötés, hogy a teljes összeget, vagyis a befizetésed és a bónusz összegét legalább 1,75-ös szorzóval kell megforgatnod.

Regisztrálj a bwin online sportfogadási oldalon

Bwin sportfogadás

Ahhoz, hogy a bwin sportfogadás nagyszerű üdvözlő bónuszajánlatát igényelni tudd, fiókot kell létrehoznod az oldalon. Ez egy egyszerű folyamat, amely néhány lépésben, néhány perc alatt végrehajtható, ráadásul az oldal magyar nyelven is elérhető, ez pedig magát a folyamatot is lényegesen megkönnyíti. Az alábbiakban pontról pontra végigvezetünk a regisztráció folyamatán:

  1. Nyisd meg az oldalt és kattints a jobb felső sarokban lévő Regisztráció lehetőségre.
  2. Egy ablak jelenik meg, itt írd be országodat és add meg e-mail címedet. Fontos, hogy elérhető, valós címet adj, mert szükséged lesz még rá.
  3. A folytatásban létrehozol magadnak egy jelszót, amelynek legalább 8 karakterből kell állnia, nagy- és kisbetűket, valamint számot is tartalmaznia kell.
  4. Az újabb lépésben teljes nevedet és születési dátumodat kell megadnod, utána pedig mobilszámodat és pontos lakcímedet.
  5. Ezt követően megadhatod, milyen formában szeretnél kapcsolatban lenni az oldallal. A lehetőségek: e-mail, sms, telefon vagy postai levelezés.
  6. Miután ezekkel megvagy, megadhatod a befizetésre használandó pénznemet és kattints a Számlanyitás gombra.

Sportfogadás bwin

Mielőtt azonban az első nyereményed kifizetését kérnéd, szükség lesz fiókod hitelesítésére is. Ehhez fel kell töltened személyi igazolványod, útleveled vagy jogosítványod másolatát, ezzel igazolva, hogy elmúltál 18 éves.

Töltsd le a bwin sportfogadási alkalmazást – útmutató lépésről lépésre

A bwin sportfogadás tartja a lépést a fejlődő technológiával és a megváltozott játékszokásokkal. Ma ugyanis a sportfogadók egyre inkább látogatják az ilyen oldalakat mobiltelefonjukkal, ugyanis kényelmesebben tudnak fogadni és akár mozgás, munka, utazás közben is tudják követni a mérkőzéseket, a fogadásokat.

A bwin alkalmazkodott ehhez a trendhez, ezért az oldal teljes mértékben optimalizálva van a különböző mobilkészülékek böngészőire is. De ez nem minden, saját alkalmazással is rendelkezik, úgy Android, mint iOS rendszerű készülékekre egyaránt. Ráadásul, nem is egy, hanem három különböző alkalmazást fejlesztettek ki, így a bwin sportfogadás mellett külön applikáció érhető el a kaszinó és a pókerrészleg látogatói részére. Így azt az appot kell csak letöltened, amely játékokkal játszani szeretnél.

Az Android készülékekre kifejlesztett alkalmazás letöltésének legegyszerűbb módja, ha azt a bwin oldalán megkeresed. A telefonod keresőjébe írd be, hogy bwin app és már meg is találod. Az oldalról le tudod tölteni az alkalmazást és használhatod fennakadások nélkül. Ugyanakkor a bwin annyival megkönnyítette ezt a dolgot is, hogy miután befejezted a regisztrációt, kapsz e-mailben egy visszaigazolást, ebben pedig az Android és az iOS alkalmazás linkje is megtalálható.

iOS telefonok esetében a telepítés ennél is egyszerűbb. Telefonodon megnyitod az App Store alkalmazás áruházat, beírod, hogy bwin és már meg is találod az alkalmazást, amelyet néhány kattintással tudsz telepíteni.

Ami a mobilos változat kínálatát illeti, a bwin ebben sem vall szégyent. Az oldalra a bejelentkezés is egyszerű, a bejelentkezés lehetőségre kattintva beírod e-mail címedet és jelszavadat és már benn is vagy. Az alkalmazásban is elérhető az asztali változatban megtalálható nagyszámú sportfogadási piac és fogadási lehetőség, ráadásul a bónuszokat és promóciókat is ugyanúgy tudod igényelni. Sőt, az élő fogadások részlegét is tudod használni mobilodon keresztül.

Bwin fogadási lehetőségek

A bwin az egyik legjobb sportfogadási oldal az online szerencsejáték-piacon. Nagyszámú elérhető sportág közül választhatsz és rengeteg különböző fogadási lehetőség vár rád. Talán egy hiányosságot említhetnénk, hogy nem tudunk ázsiai típusú hendikep fogadásokat kötni, de a hatalmas választék kárpótol bennünket ezért az apróságért. A labdarúgás esetében például olyan fogadási lehetőségeink vannak, mint a mérkőzés végeredményének megtippelése. Ez az egyik leggyakoribb fogadási forma és a legegyszerűbb is. Ahogy a neve is mondja, tippelhetünk az egyik vagy a másik csapat győzelmére vagy döntetlenre.

A felett/alatt tippelés is nagyon népszerű, itt azt tippelhetjük meg, hogy egy adott esemény végkimenetele az oldal által megadott szám alatt vagy felett lesz. Ez lehet az adott gólok száma, a sárga lapok száma, a büntetők, kiállítások, elhibázott büntetők száma és még sok más.

A dupla esély is egy nagyszerű fogadási lehetőség, amelynek keretében a három kimenetel közül kettőre fogadhatunk, vagyis egyik fél győzelme mellett a döntetlenre is, de akár arra is, hogy egyik vagy másik csapat nyer.

Sportfogadási promóciók

Az üdvözlő bónusz mellett a bwin sportfogadás számos nagyszerű promóciót kínál, hiszen az oldal célja nem csak az, hogy minél több új ügyfelet szerezzen, hanem az is, hogy az oldal meglévő játékosai jól érezzék magukat ezért maradjanak minél tovább. Ennek érdekében számos időszakos és állandó promóció érhető el.

Az időszakos promóciók közül mindenképp érdemes megemlíteni a jelenleg aktuális Nemzetek Ligája promóciót, amelynek keretében naponta akár 3.000 forintot is nyerhetsz, amit ingyenes fogadásokra tudsz elkölteni.

bwin Sportfogadás Bónusz

A folyamatos promóciók közül kiemelnénk a Hat-trick Mania nevű promóciót. Annyi a feladatod, hogy tippeld meg pontosan három mérkőzés első góljainak szerzőit. Ha sikerül, 6.000 forint értékben kapsz ingyenes fogadást. A Combi+ egy nagyszerű akkumulátor, megnövelt szorzókkal, a Price boost promócióban pedig szintén magasabb szorzókkkal tudsz fogadásokat kötni.

Élő fogadás a Bwin oldalon

Az online sportfogadások keretében az egyik legizgalmasabb lehetőség az élő fogadás. Ha már fogadunk egy sporteseményre, akkor nagy valószínűséggel azt nézzük is tévén vagy más eszközön. Mennyivel izgalmasabb mindez, ha a sportfogadási oldal élő részlegében tudjuk figyelemmel kísérni az adott meccset.

A bwin sportfogadás nagyszerű élő részleggel rendelkezik, ahol nagyszámú sportágra tudsz fogadni, amilyen a kosárlabda, a tenisz vagy a labdarúgás, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

De ez nem minden. Hiszen sokkal izgalmasabb a fogadás a meccs alakulásának a függvényében, ha látjuk, hogy váratlan fordulatok történnek. A bwin sportfogadás mérkőzés közbeni fogadási lehetőségeket is kínál, vagyis a meccs alakulása során tudsz fogadni olyan dolgokra, mint például, ki nyeri az első félidőt, hány sárga vagy piros lap lesz, rúgnak-e büntetőt stb.

Ráadásul a bwin szorzói is követik a meccs dinamikáját és a fordulatoktól függően folyamatosan változnak, amit láthatsz a meccs nézése közben. Regisztrált felhasználóként számos mérkőzést tudsz élőben követni. Annyit kell tenned, hogy kiválasztod az adott mérkőzést, rákattintasz mellette az élő közvetítés lehetőségre és már nézheted is kedvenceidet.

Az élő közvetítéseket a mobilalkalmazáson keresztül is el tudod érni, vagyis akár mozgás közben is izgulhatsz, fogadhatsz és nyerhetsz.

Elérhető sportok a Bwin oldalán

Mint már említettük, nagyon sok sportfogadási oldal verseng a játékosok kegyeiért, ezért aztán kiemelt jelentőséggel bír, hogy az adott platform milyen széles sportválasztékot és fogadási lehetőséget kínál az ügyfeleknek. Ha csak néhány sport érhető el, a játékosok előbb-utóbb másik oldalra fognak vándorolni.

A bwin sportfogadás oldalán rengeteg elérhető sportág van. A népszerűbbek közül a következőket emelnénk ki: labdarúgás, tenisz, kosárlabda, röplabda, jégkorong, kézilabda, asztalitenisz, darts, baseball, Forma-1 és kerékpározás.

A bwin azért is nagyszerű sportfogadási platform, mert számos olyan sportágra is fogadhatsz, amelyek talán kevésbé népszerűek, de ugyanolyan izgalmakat rejtenek magukban. A teljesség igénye nélkül ezek a sportágak: a sakk, a sífutás, a síugrás, a különböző küzdősportok, a rögbi, az ügetőversenyek stb.

Legális a bwin sportfogadás Magyarországon?

Az online szerencsejátékok piacán a bizalom, a megbízhatóság, kiemelt fontossággal bír. Ezen nem kell meglepődni, hiszen az emberek pénzt fizetnek be, sokszor sok pénzt nyernek, fizetési és személyes adataikat adják meg, ezért aztán érthető is, hogy fontos nekik, hogy az oldal ne verje át őket, másrészt viszont külső behatolók se tudják ellopni érzékeny adataikat.

A bwin sportfogadás esetében ilyen aggodalmakra nincs semmi okod. Egyrészt, ez az oldal Magyarországon teljes mértékben legális, engedélyezett. Az oldalt, mint már említettük, magyarul is el tudod érni és akár forintban is játszhatsz, nem kell átváltanod a pénzed más valutára.

Ugyanakkor az oldal rendelkezik a legfontosabb szabályozó testületek engedélyével is, amelyek folyamatosan felügyelik és felülvizsgálják működésüket. A bwin rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével. Ha már tapasztalt vagy az online sportfogadásokban, akkor biztosan tudod, az egyik legnagyobb tekintélyű és legszigorúbb szabályozó testületről van szó. Ha ők engedélyeznek egy oldalt, annak súlya van.

Másrészt, a játékmenetek tisztességességében is biztos lehetsz, az oldal a sorsolásoknál és a kaszinójátékoknál véletlenszám-generátort használ. Emellett, a játékokat rendszeresen ellenőrzik olyan elismert szakmai szervezetek, amilyen a Gambling Commission vagy az eCOGRA.

Összegzés

Mint áttekintésünkből te is láthatod, a bwin egy profi, megbízható sportfogadási oldal, amely nem véletlenül élvezi magyar játékosok tömegeinek a bizalmát is. A bwin sportfogadás bónusz keretében akár 20.000 forint értékű bónuszpénzt kaphatsz, amit sportfogadásra tudsz költeni, de a kaszinó és a póker részleg is saját üdvözlő bónusszal várják a játékosokat.

Az oldal az újoncok mellett a régi játékosokra is gondol, nagyszámú izgalmas, folyamatos promóciójuk van, jelenleg például a Nemzetek Ligája meccsein nyerhetünk fogadásokra költhető bónuszpénzt.

Az oldalt mobilról is el tudjuk érni, ugyanolyan minőségben és kínálattal, mint az asztali változatban. Az élő részleg nagyszerű, csúcsminőségben nézhetjük kedvenc meccseinket, mérkőzés közbeni fogadásokra is van lehetőségünk, folyamatosan változó, versenyképes szorzók mellett.

Az oldal Magyarországon teljesen legálisan érhető el, olyan engedélyező testületek jóváhagyásával működik, amilyen a Máltai Szerencsejáték Hatóság, a játékmenetek tisztességét pedig az eCOGRA és a Gambling Commission ellenőrzik.

A bwin sportfogadás oldalán a regisztráció egyszerű és gyors, utána pedig már meg is kapod üdvözlő bónuszodat és belevetheted magad a sportfogadások izgalmas világába.

GYIK

A Bwin sportfogadás oldalán találhatsz egy nagyszerű GYIK részleget, ahol nagyon sok kérdésre választ kaphatsz. A folytatásban kiemeltünk néhány olyan kérdést, amely gyakran felmerül a játékosok körében.

Legális a Bwin sportfogadás Magyarországon?

A Bwin sportfogadás teljes mértékben legális Magyarországon. Az oldal rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével, ami a megbízhatóság bizonyítéka.

Fogadhatok mobilról?

A bwin elérhető mobilod böngészőjéből és saját iOS és Android alkalmazással is rendelkezik, amelyekből fogadásokat is köthetsz.

Milyen sportokra fogadhatok a Bwin oldalán?

A bwin oldalán nagyszámú sportra fogadhatsz, amilyen a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a röplabda és még nagyszámú izgalmas sportág.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!