bwin kifizetés 2024 – hogyan kérhetünk kifizetést, mennyi idő a kifizetés?

🗓️ 2022.06.14. 
🕒 2023.02.03.

A bwin kifizetésekkel kapcsolatos információk általában azok, amelyeket a játékosok először megnéznek a regisztráció előtt. Ezzel a bwin is tisztában van, ezért igyekszik olyan tranzakciós módokat kínálni, ahol a bwin kifizetések ideje a lehető leggyorsabb. Emellett azt is szem előtt tartja a szolgáltató, hogy minél többféle lehetőség álljon a játékosok rendelkezésére.

Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb információkat, amelyeket a bwin kifizetések menetéről, az elérhető fizetési módokról, illetve a bwin kifizetési limitekről érdemes tudni.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

bwin – minden a fizetési lehetőségekről

Egy online szerencsejáték szolgáltató esetében nagyon fontos, hogy milyen fizetési lehetőségeket kínál a játékosok számára. A bwin, mint az egyik legrégebbi és leginkább megbízható ilyen oldal, pontosan tudja ezt. Éppen azért a bwin olyan fizetési módokat kínál a játékosok számára, amelyek kényelmesek és mindenki által elérhetőek. A szolgáltató arra is gondolt, hogy a felhasználók által leginkább kedvelt lehetőségek megtalálhatóak legyenek az oldalon.

Ennek megfelelően a befizetések, illetve a bwin kifizetések intézéséhez használhatóak a bankkártyák, az e-pénztárcák és a banki utalás is. Olyan fizetési módok találhatóak meg itt, mint a Visa, a Mastercard és a Maestro bankkártyák, a Paysafecard, a Skrill, a Neteller, a Fast Bank Transfer illetve az Apple Pay.

Bwin kifizetés

Az, hogy egy játékos melyiket választja, csak a saját döntésén múlik. Érdemes azonban figyelembe venni azt, hogy bár a legtöbb módszer használata ingyenes, a Skrill és a Neteller esetében merülhetnek fel díjak. Emellett azt is szem előtt kell tartani, hogy mennyi idő a kifizetés a bwin oldalán. Szintén fontos információ lehet a bwin kifizetési limitek pontos ismerte is.

A szolgáltató arra is figyelt, hogy a fizetési folyamatok minden platformon tökéletesen működjenek. Így nem számít, hogy a hagyományos weboldalon, a mobil oldalon, vagy éppen a bwin alkalmazásban szeretnél fizetést indítani. Biztos lehetsz benne, hogy mindenhol zökkenőmentes lesz a folyamat. Ráadásul az egyes felületek esetében ugyanazok a fizetési módok érhetőek el.

Ahhoz, hogy befizetést indíthass, mindössze egy felhasználói fiókot kell létrehoznod a bwin oldalán. Az első kifizetés előtt azonban igazolni kell a személyazonosságod. Ez az ún. KYC (Know Your Customer) folyamat, amely minden online szerencsejáték szolgáltató számára kötelező, és része a felelős játékszervezési programjuknak. Erről a cikk további részében részletesebb információt adunk.

Hogyan kérhetek kifizetést?

Ha már egy ideje játszol a bwin oldalán, akkor elfordulhat, hogy már felhalmoztál valamennyi nyereményt a számládon, és itt az ideje kivenni azt. A jó hír az, hogy bwin kifizetés menete rendkívül egyszerű, mindössze egy-két perc alatt elvégezhető.

Ha azonban ez lesz az első bwin kifizetésed, akkor előtte végre kell hajtanod a fentebb is említett KYC folyamatot. Ez csupán annyit jelent, hogy igazolnod kell a személyazonosságod, illetve a regisztráció során megadott adatokat. Ehhez a személyi igazolványod, az útleveled, vagy a jogosítványod másolatát kell feltöltened a fiókodba.

bwin kifizetés menete

A szolgáltató ezt követően ellenőrzi az adatokat, és ha minden rendben van, el is indíthatod a bwin kifizetést, aminek a következő a folyamata:

 • Az első lépés, hogy be kell jelentkezned a bwin felhasználói fiókodba.
 • Ezután a jobb felső sarokban található legördülő menüben a Kifizetések pontot kell választani.
 • Ezt követően meg kell adni a bwin kifizetési módszert, amellyel a nyereményed ki szeretnéd venni a számláról, és be kell írni a szükséges adatokat.
 • A következő lépésben meg kell adnod azt az összeget, amelynek a kifizetését kéred.
 • Végül a megerősítés gombra kell kattintani, és el kell indítani a bwin kifizetés folyamatát.

bwin kifizetés menete

bwin kifizetések bónuszok használata esetében

Abban az esetben, ha valamilyen bónuszt igényeltél, ne feledkezz meg arról, hogy az ebből származó nyeremény kifizetése előtt teljesítened kell a megforgatási követelményeket. Ellenkező esetben a kaszinó megtagadhatja a fizetést, és törölheti a nyereményt a számládról.

Éppen ezért fontos, hogy mindig tartsd szem előtt a felelős játék elveit, és olvass el minden feltételt a bónuszokkal, a játékokkal és a fizetésekkel kapcsolatban. Ebben az esetben biztos lehetsz abban, hogy nem ér majd kellemetlen meglepetés sem a játék, sem a fizetés során.

Csak akkor fogadj el egy ajánlatot, ha annak a feltételei megfelelnek számodra. Ne feledd el, hogy végső soron csak rajtad múlik, hogy részt veszel-e egy-egy játékban, vagy promócióban.

bwin kifizetések követelményei

Azt már korábban megnéztük, hogy hogyan kell elindítani a kifizetést a bwin oldalán. Azonban ezzel kapcsolatban is be kell tartani néhány szabályt, amelyek a következők:

 • A számla minden adatát ki kell tölteni!
 • Be kell fejezni a KYC ellenőrzést, ellenkező esetben a bwin megtagadja a fizetést.
 • Ha nem tettél fogadást, nem indíthatsz kifizetést.
 • Ha bónuszt igényeltél, akkor a kifizetés előtt teljesítened kell a bónusz feltételeit.
 • Figyelembe kell venni a kifizetés minimális és maximális limitjeit.

Nagyon fontos, hogy kifizetés előtt ne feledkezz el a bwin kifizetések idejéről. Vannak olyan módok, amelyekkel néhány órán belül megkapod a pénzed, míg a bwin kifizetés bankszámlára akár néhány napot is igénybe vehet. Szintén lényeges, hogy mekkora a bwin minimum kifizetési limit, hiszen ennél alacsonyabb összeg kifizetését nem kérheted.

Jelenleg a bwin minimum kifizetési limit 3.000 Ft, de mindenképpen ellenőrizd ezt, mielőtt elindítanád a tranzakciót, mivel a feltételek bármikor változhatnak. Szintén fontos, hogy a bwin maximális kifizetési összegeit is ellenőrizd. A jelenleg érvényes limiteket mi is bemutatjuk egy következő pontban, de a tranzakció elindítása előtt érdemes megnézni az oldalon ezeket az információkat.

bwin – az elérhető befizetési módok tudnivalói

Az alábbiakban részletesen megnézzük, hogy mit érdemes tudni a bwin befizetési lehetőségeiről. Ezek rendkívül fontos információk, hiszen alapjaiban határozzák meg a játékélményt az oldalon. Ha a bwin fizetések zökkenőmentesek, akkor sokkal kellemesebb élmény lesz a játék.

Miután létrehoztad a számlád, be kell fizetned az oldalra annak érdekében, hogy elkezdhess játszani. Ez egy rendkívül egyszerű folyamat, amely néhány percet vesz igénybe. Az első befizetést akár a regisztrációt követően azonnal megteheted. A későbbiekben pedig a saját számládon belül kell a Befizetések menüpontra kattintani.

A bwin befizetési folyamatának a lépései a következők:

 • Az első lépés, hogy be kell jelentkezned a felhasználói fiókodba.
 • Itt a Befizetés gombra kell kattintani, melyet követően a fizetési oldalra jutsz.
 • Ezt követően ki kell választanod a fizetési módot, és meg kell adnod a kért adatokat.
 • Végül be kell írnod a befizetés összegét és jóvá kell hagyni a folyamatot.

Bwin kifizetés menete

A befizetés során figyelembe kell venni, hogy csak a saját bankkártyáddal, illetve e-pénztárcáddal fizethetsz be. A szolgáltató a befizetés során kérheti ennek az igazolását. Ha nem tudod igazolni, hogy a fizetési mód hozzád tartozik, akkor megtagadhatják a befizetést.

bwin – elérhető fizetési lehetőségek

Miután már minden fontos információt megnéztünk azzal kapcsolatban, hogy hogyan zajlanak a befizetések és a kifizetések a bwin oldalán, itt az ideje, hogy a fizetési módokhoz kapcsolódó részleteket is megismerjük.

Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen módok érhetőek el a befizetésekhez, illetve a bwin kifizetéshez.

Fizetési mód Min. befizetés Átfutási idő Befizetési utáni díj Min kifizetés Átfutási idő Kifizetés utáni díj
Visa HUF 3.500 Azonnali Ingyenes HUF 3.500 3-5 nap Ingyenes
Mastercard HUF 3.500 Azonnali Ingyenes HUF 3.500 3-5 nap Ingyenes
Maestro HUF 3.500 Azonnali Ingyenes HUF 3.500 3-5 nap Ingyenes
PaySafeCard HUF 3.500 Azonnali Ingyenes HUF 3.500 24 óra Ingyenes
Neteller HUF 3.500 Azonnali 4,9% HUF 3.500 24 óra 4,9%
Skrill HUF 3.500 Azonnali 4,9% HUF 3.500 24 óra 4,9%
Skrill 1-Tap HUF 3.500 Azonnali 4,9% HUF 3.500 24 óra 4,9%
Apple Pay HUF 3.500 Azonnali Ingyenes HUF 3.500 24 óra Ingyenes
Fast Bank Transfer HUF 1.700 Azonnali Ingyenes HUF 3.500 2-4 nap Ingyenes

GYIK

Az alábbiakban a bwin kifizetésekkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre adunk választ.

Mennyi időt vesz igénybe a kifizetés a bwin oldalán?

Az, hogy mennyi idő a kifizetés a bwin oldalán attól függ, hogy milyen kifizetési módot választasz. Az e-pénztárcák esetében akár néhány órán belül is megkaphatod a pénzed. Ezzel szemben a bwin kifizetés a bankszámlára több napot is igénybe vehet.

Használhatok-e kriptovalutát a fizetésekhez?

Jelenleg sajnos a befizetések, illetve bwin kifizetések nem intézhetőek kriptovaluták használatával. A tranzakciókhoz a cikkünkben is felsorolt fizetési módok közül választhatsz.

Mit kell figyelembe venni a kifizetések során?

Ha szeretnél pénzt felvenni a szolgáltatónál vezetett számláról, akkor mindenképpen nézd meg a bwin maximális kifizetési limiteket, illetve a kifizetések alsó határát is. Szintén fontos az átfutási idő, valamint az esetleges kapcsolódó díjak.

Számít fel díjat a tranzakciók után a bwin?

Ez szolgáltatótól függ. A legtöbb esetben a bwin nem számít fel semmilyen díjat. A Skrill és a Neteller fizetési mód esetében azonban van egy minimális tranzakciós díj.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!