Bwin bónusz kód (2024) – Magyarország

🗓️ 2022.06.10. 
🕒 2023.10.18.

Amikor az online játékosok sportfogadási oldalt keresnek, számos tényezőt figyelembe vesznek. Ezek között, ha nem is mindig első, de legalábbis előkelő helyen áll, hogy az adott oldal milyen bónuszt kínál játékosai részére.

A sportfogadási piac egyik vezető oldala minden kétséget felülmúlóan a bwin. Az osztrák alapítású platform komoly múlttal büszkélkedhet, hiszen 1997 óta a piacon vannak. Alábbi ismertetőnkből olyan információkat tudhatsz meg, mint a bwin promóciós kód Magyarországon, a bwin minimális befizetési bónusz, a bwin virtuális fogadási bónusz vagy a bwin üdvözlő ajánlat.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

bwin Magyarország bónuszkód új felhasználók részére

Bónusz típusa Pénzvisszatérítési befizetési bónusz
Bónusz maximális értéke 20.000 HUF
bwin bónusz kód Nem szükséges
Befizetési határidő 7 nap
Minimális befizetés értéke 3.000 HUF
Felhasználás Ingyenes fogadások
Minimális szorzó 1,75
Felhasználási idő 7 nap
Ország, ahol elérhető Magyarország

bwin

bwin bónusz: Minden előny és hátrány egy pillantásra

Csapjunk a közepébe. Nézzünk egy részletes áttekintést, miért érdemes a bwin oldalon fiókot nyitni és játszani.

Előnyök

 • Megbízható sportfogadási szolgáltató, 25 éves tapasztalattal
 • Nagyszerű üdvözlő ajánlat
 • Izgalmas, folyamatos promóciókń
 • Az oldal könnyen használható
 • Az élő fogadási szekció folyamatosan frissül
 • Nagyszámú fogadási piac érhető el
 • Hatékony ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Az ügyfélszolgálat nem érhető el telefonon éjjel-nappal
 • Az oldal grafikai megoldásai miatt gyorsabb internet szükséges
 • Az ügyfélszolgálat kissé gépies
 • Nem minden országban érhető el az üdvözlő bónusz

bwin Bónusz Kód

bwin bónuszkód – feltételek

A bwin sportfogadás Magyarország itteni játékosok számára elérhető üdvözlő bónusza 20.000 forintnyi sportfogadási bónuszt kínál. Ennek használatához nincs szükség bwin bónuszkód használatára. A folytatásban tekintsük át, milyen szerződési feltételek vonatkoznak a bwin üdvözlő bónuszra Magyarországon.

 • A bónusz kizárólag azok számára érhető el, akik a bónuszajánlatra vonatkozó nyitóoldalon keresztül regisztráltak fiókot.
 • A bónusz megszerzéséhez a Nyiss új számlát és szerezd meg a bónuszt gombra kell kattintanod.
 • Az ajánlat nem vonható össze egyéb bwin bónuszajánlatokkal.
 • Az ajánlat kizárólag a bwin sportfogadás Magyarország ügyfelei részére érhető el.
 • A maximálisan igényelhető bónusz értéke 20.000 forint.
 • Ehhez, a regisztrációt követő hét napon belül végre kell hajtanod első befizetésedet, a bwin minimális befizetési bónusz 3.000 forint.
 • Az ajánlat kizárólag az első befizetésre vonatkozik.
 • Az ajánlat kizárólag a sportfogadási részlegben használható fel.
 • Banki átutalás, PaySafeCard, Skrill vagy Neteller befizetés esetén a bwin bónusz nem igényelhető.
 • A tétrakási követelmények teljesítésére 30 nap áll rendelkezésedre.
 • A bónusz csakis 18 év feletti felhasználók számára érhető el.
 • Egy felhasználónak csak egy számlája lehet.
 • A bwin virtuális fogadási bónusz hasonló feltételek mellett igényelhető.

Bónusz magyarázat – Hogyan kell aktiválni a fogadási bónuszt

A fogadási bónusz megszerzéséhez először is regisztrálnod kell a bwin oldalán. Ez a folyamat egyszerű, néhány kattintással, pár perc alatt végrehajtható. A fióknyitás első lépése, ha a bwin kezdő oldalán a jobb felső sarokban lévő Regisztráció gombra kattintasz, ez sárga színű, könnyen megtalálhatod. Ezt követően megjelenő oldalakon a következő adatokat kell beírnod:

 • Országod neve
 • E-mail cím
 • Jelszó
 • Teljes neved
 • Születési dátumod
 • Telefonszám
 • Pontos lakcím

Miután ezeket megadtad, még meghatározhatod, milyen kapcsolatfelvételi csatornákon keresztül szeretnél az oldal kezelőivel kapcsolatban lenni. Erre választhatod az e-mailt, a telefonhívást, sms-t, de akár a hagyományos postai utat is.

Ha ezzel is megvagy, kiválasztod, milyen devizában szeretnél be- és kifizetéseket végrehajtani. Ha ezt forintban szeretnéd megtenni, válaszd ezt a lehetőséget, ha esetleg más valutát preferálsz, annak a nevét írd be. A következő szakaszban megadhatod, milyen fizetési módot szeretnél igénybe venni, és akár be is fizetheted az első összegedet.

A regisztráció folyamán tudod kiválasztani azt az üdvözlő bónuszt, amit igényelni szeretnél. Mi itt a bwin sportfogadási bónuszát ismertetjük, de választhatod a póker bónuszt és a bwin kaszinó Magyarország üdvözlő bónuszát is, ha inkább a szerencsejátékok érdekelnek. Az azonban nagyon fontos, hogy csakis egy üdvözlő ajánlatot választhatsz, ne is tegyél rá kísérletet, hogy esetleg több fiók regisztrálásával több üdvözlő bónuszt igényelsz. A rendszer szigorúan ellenőrzi ezt és letiltja fiókodat, ha bármilyen visszaélést észlel.

bwin Bónuszkód

Hogyan kell befizetni a bwin Magyarország bónuszkód igényléséhez?

Ahhoz, hogy igényelni tudd az üdvözlő bónuszt, a regisztrációt követő hét napon belül végre kell hajtanod az első befizetésedet a bwin oldalán. Persze, ha nem igényelted ezt a bónuszt, nyilván akkor is szükséged lesz pénzre, hiszen csak így tudsz fogadni. A legegyszerűbb és a legkézenfekvőbb módja a befizetésnek, ha azt már a regisztrációs folyamat során elvégzed, hiszen vélhetőleg azért regisztrálsz, hogy játszhass.

A bwin minimálisi bónusz igényléséhez 3.000 forintot kell befizetned, illetve maximum 20.000 forintot. Jelenleg a magyarországi játékosok számos befizetési mód közül választhatnak, ezek közé tartoznak az olyan betéti- és hitelkártyák, mint amilyen a Visa és a MasterCard. De emellett a népszerű e-pénztárcás megoldások is elérhetők, amilyen a Skrill, a Skrill 1-Tap, a Neteller vagy a PaySafeCard. Illetve, a gyors banki átutalásra is lehetőséged van.

Korábban már említettük, most emeljük ki újra: ha üdvözlő bónuszt szeretnél igényelni, akkor ezt banki átutalás, PaySafeCard, Skrill vagy Neteller esetén nem lehetséges, javasoljuk, hogy első befizetésnél használj betéti- vagy hitelkártyát. Fontos arra is odafigyelni, hogy bankszámlád, e-pénztárcád pénzneme megegyezzen azzal a pénznemmel, amelyet a bwin oldalán használsz.

Az oldal részletes információkat nyújt a regisztrált ügyfelek számára a befizetési és kifizetési módok, korlátozások, határidők vonatkozásában. Amit elmondhatunk, hogy a befizetések azonnaliak, míg kifizetés esetén ez a használt fizetési módtól függ. Bankkártyák esetén 3-5 munkanap szokott lenni, e-pénztárcáknál akár 24 órán belül megkapod a pénzedet.

A kifizetések után a bwin nem számol fel semmilyen díjat Magyarországon, azonban ez nem vonatkozik a Neteller és a Skrill, valamint Skrill-1-Tap fizetésekre, ezeknél ugyanis az összeg 4,9%-át számolják fel, ezt tartsd szem előtt, ha fizetési módot választasz.

Ugyanakkor, a bwin is tisztában van vele, hogy a technológiai fejlődésnek köszönhetően olyannyira elterjedtek az okostelefonok, hogy nagyon sokan már inkább ezeken a készülékeken keresztül fogadnak.

A bwin képes kezelni ezt a kihívást, oldaluk a mobiltelefon böngészőjéből is elérhető, illetve alkalmazásokkal is rendelkeznek. Ezek a pénzügyeket is fennakadás nélkül képesek kezelni. A befizetéseket és a kifizetéseket is gond nélkül végrehajthatjuk mobilunkról.

A feltételek azonosak, mint az asztali gépes változatnál, fizetési módok, limitek és egyéb részletek tekintetében is.

bwin Bónusz Kód

bwin bónusz (2024) Magyarországon

Nagyon sok olyan kaszinó- és sportfogadási oldal van, amelyek bónusz kódot kérnek az egyes promóciós ajánlatok felhasználásához. Ez sok esetben azért hasznos, mert segít eligazodni a többféle ajánlat között.

Sajnos a bwin promóciós kód Magyarországon nem érhető el. Ez ugyanúgy vonatkozik a bwin app bónusz kódra is.

Viszont, ez azt is jelenti, hogy mivel nem szükséges bwin app bónusz kód, így a bónuszok és folyamatos promóciók igénylése is egyszerűbb, gördülékenyebb. Az új és a meglévő ügyfeleknek nincs más teendőjük, mint megnyitni az oldal promóciós rovatát, kiválasztani a felhasználni kívánt promóciós ajánlatot és már aktiválhatják is azt.

Van bwin bónusz befizetés nélkül?

A befizetés nélküli bónuszok a legnépszerűbb bónusztípusnak számítanak az online szerencsejátékok és sportfogadások világában. Ezen nem kell meglepődni, hiszen miről is van szó? Arról, hogy kapsz egy adott összeget vagy más kedvezményt, amelyet fogadásra használhatsz fel, ezért a bónuszért nem szükséges egyetlen fillért sem befizetni.

Ez remek lehetőség egy szerencsejáték-oldal kipróbálására, hiszen nem kell a saját pénzedet kockáztatnod, viszont az oldal üzemeltetői számára költség, ezért eléggé ritka. Jelenleg sem a bwin sportfogadás Magyarország, sem pedig a bwin kaszinó Magyarország nem kínál ilyen lehetőséget, de érdemes időnként ellenőrizni a promóciós rovatot, mert ez bármikor változhat.

bwin bónusz meglévő ügyfeleknek (2024)

Mint már említettük, a bwin számos folyamatos promóciót kínál a meglévő ügyfelei részére is, hiszen az oldal célja nem csak új játékosok szerzése, hanem a meglévők megtartása is. Az oldalon vannak időszakos és folyamatos promóciók is.

Az első kategóriából érdemes megemlíteni a jelenleg aktuális Nemzetek Ligája promóciót, amelynek keretében akár napi 3.000 forintot nyerhetsz, amelyet ingyenes fogadásokra költhetsz.

Ezen felül érdemes még megemlíteni az egyedülálló fogadásépítési, Combi+ vagy Price boost promóciókat.

Bónusz kód felülvizsgálata összefoglaló

Vizsgálatunk alapján a Bwin az egyik legjobb sportfogadási oldal, amely Magyarországon is elérhető, és rengeteg magyar játékossal büszkélkedhet. Az oldalon rengeteg sportág érhető el, úgy a hagyományos, tömegesen követett sportok, mint az újdonságnak számító virtuális sportok.

Az oldalon lehetőséged van valós idejű fogadásokra is, ami nagyszerű, hiszen a mérkőzés alakulásának függvényében tudsz fogadni, ráadásul a bwin a nyereményszorzókat is a mérkőzéshez igazítja. Ami pedig külön nagyszerű, az az élő részleg. Ezen belül is hatalmas a sportválaszték, elérheted itt is a labdarúgást, a teniszt, a kosárlabdát vagy épp a röplabdát.

Az élő fogadási részlegben olyan fogadási piacok várnak, mint az első gól szerzője, a sárga vagy piros lapok száma, félidőnként lőtt gólok száma, büntetők száma stb.

A bwin üdvözlő ajánlat keretében 20.000 forintot kapsz, amelyet fogadásokra tudsz költeni kedvező feltételek mellett, melynek a feltétele a 3.000 forintos minimális befizetés. A fizetési módokat tekintve is jól teljesít az oldal,hiszen hagyományos és korszerű, e-pénztárcás lehetőségek egyaránt elérhetők.

A regisztráció menete egyszerű, néhány perc alatt elvégezhető, ráadásul az oldal magyar nyelven is elérhető, így a magyar játékosok igazán otthonosan tudnak játszani. A kényelem is garantált. A bwint magaddal is viheted, hiszen úgy mobilod böngészőjéből, mint saját alkalmazáson keresztül egyaránt elérhető.

A bwin megbízhatósága is vitán felüli, olyan tekintélyes szabályozó testületek engedélyével működik, mint a Máltai Szerencsejáték Hatóság vagy az eCOGRA. Elkötelezett a felelősségteljes szerencsejáték szervezése mellett is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a bwin legális Magyarországon.

A bwin sportfogadás Magyarország számos nagyszerű promóciót kínál, az alábbiakban összefoglaltuk mi tetszett és mi az, amin javítani lehetne.

Mit kedveltünk Mit nem kedveltünk
👍Nagyszerű üdvözlő bónusz 👎 Bizonyos fizetés módok ki vannak zárva
👍Időszakos promóciók 👎Nincsenek bónuszkódok
👍 Mobilról is igényelhető 👎Kicsit magas szorzók

Gyakran ismételt kérdések: bwin bónusz GYIK

A bwin oldal rendelkezik egy kiterjedt GIK részleggel, de nézzünk mi is néhány gyakran felmerülő kérdést a bwin bónuszokkal kapcsolatban.

Igényelhetem a bwin bónuszokat mobiltelefonról is?

Igen. A bwin oldala elérhető mobilod böngészőjéből és alkalmazáson keresztül is. A bónuszok ugyanúgy elérhetők, mint az asztali változatban.

Vannak időszakos fogadások az oldalon?

Igen, folyamatosan vannak ilyenek. Jelenleg elérhető a Nemzetek Ligája promóció, amelynek keretében akár 3.000 forintot is nyerhetsz, amelyet ingyenes fogadásokra költhetsz.

Kérhetem-e, hogy töröljék az aktív bwin bónuszomat?

Ha úgy döntesz, hogy töröljék meglévő, aktív bónuszodat, van erre is lehetőség. Ehhez kapcsolatba kell lépned a bwin ügyfélszolgálatával.

Milyen sportágak érhetők el a bwin sportfogadás Magyarország oldalán?

Az oldalon elérheted az olyan népszerű és tömegeket vonzó sportágakat, mint a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a röplabda, a jégkorong, a kézilabda, az asztalitenisz, a darts, a snooker, a baseball, a Forma-1, az ökölvívás, a golf vagy a kerékpározás. De vannak kevésbé népszerű, de remek lehetőségeket biztosító sportágak is, mint a sakk, a sífutás, a síugrás, a különböző küzdősportok, a rögbi, az ügetőversenyek, vagy a virtuális sportok, amilyen a virtuális lóverseny, motorozás, tenisz vagy labdarúgás.

Milyen fogadási lehetőségek vannak?

A bwin rengeteg fogadási lehetőséget kínál. Ha csak a legnépszerűbbnek számító labdarúgást vesszük, számos dologra fogadhatsz. Íme néhány, a teljesség igénye nélkül: mérkőzés végeredménye, dupla esély, összes gól, felett/alatt, mindkét csapat szerez gólt, döntetlen fogadás, félidő/teljes játékrész végeredménye.

A bwin legális Magyarországon?

A sportfogadási- és kaszinóoldalak esetében mindig fontos kérdés, hogy azok mennyire megbízhatóak, nem verik-e át a játékosokat. Nos, a bwin fogadási oldallal kapcsolatban semmilyen aggodalomra nincs okod. Ez az oldal rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Hatóság és Gibraltár Szerencsejáték Hatóságának engedélyével is. A játékmenetek tisztességéről az eCOGRA gondoskodik, emellett a felelősségteljes játékra is odafigyelnek, számos ilyen vállalattal működnek együtt.

Milyen befizetési módok érhetők el a bwin oldalon?

Az első befizetést már a regisztrációs folyamat végén lehetőséged van elvégezni. A minimális befizetés összege 3.000 forint. Elérhető számos fizetési mód, például Visa és a MasterCard betéti és hitelkártyák, a Skrill, a Skrill 1-Tap, a Neteller, a PaySafeCard vagy a gyors banki átutalás lehetősége. Az üdvözlő bónusz igényléséhez azonban a betéti- vagy a hitelkártyás lehetőséget kell igénybe venned.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni a bwin ügyfélszolgálatával?

A Bwin ügyfélszolgálata magyar nyelven is elérhető. Pontosabban, az oldalon találsz egy GYIK részleget, ahol nagyon sok témában találhatsz választ a kérdésedre. Létezik telefonos ügyfélszolgálat is, amely azonban csak angol nyelven érhető el. Ennek a telefonszáma +44 20 3938 0862.

Van-e bwin kaszinó bónusz kód?

A bwin egy nagyszerű platform, ahol külön sportfogadási, kaszinó és póker részleget találsz. Ami legjobb, hogy ezek mindegyike saját bwin üdvözlő ajánlattal várja a játékosokat. A kaszinó részlegben a legnépszerűbb kaszinójátékokkal játszhatsz, a világ vezető fejlesztőinek konyhájából. Az üdvözlő bónuszt fel tudod használni ezekben a játékokban. Ahogyan a bwin sportfogadási oldalán, úgy a kaszinó részlegben sem szükséges semmilyen bwin kaszinó bónusz kód megadása a promóciós csomag igénylésére.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!