bwin App – Letöltés Androidra és iPhone-ra 2024

🗓️ 2022.06.10. 
🕒 2023.02.03.

A bwin az egyik legjobb Magyarországon is elérhető sportfogadási oldal, amely abban is kitűnik versenytársai közül, hogy egyedülálló mobil élményt biztosít a felhasználóknak. A bwin oldala ugyanis mobiltelefonon nem csak böngészőn, hanem saját alkalmazáson keresztül is elérhető, úgy Android, mint iOS készülékeken.

Ráadásul, a bwin nem is egy, hanem három külön alkalmazást kínál felhasználóinak, attól függően, hogy a sportfogadásokat kedvelik, kaszinójátékokat vagy pókert szeretnének játszani. Alábbi áttekintésünkből mindent megtudhatsz ezekről az alkalmazásokról.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

bwin App letöltése 2024

A bwin app letöltése és telepítése egyszerű. Az app megtalálható a bwin honlapján, amelyet néhány kattintással tudod telepíteni. Ezt követően az oldalon megtalálható bónuszok és fizetési lehetőségek korlátozások nélkül elérhetőek lesznek mobilon keresztül is.

Hogy telepíthetem az új alkalmazást?

A bwin android alkalmazást sajnos nem tudod elérni a Google Play áruházban, viszont a honlapon a Mobil menüpont alatt megtalálhatod és letöltheted. Ahhoz, hogy Androidra telepíteni tudd az alkalmazást, a beállítások közt engedélyeznek kell az ismeretlen források telepítését.

Miután ezt megtetted, a menüben rákattintasz a letöltési lehetőségre. Lehetséges, hogy még egy figyelmeztetést kapsz a folyamat során, ezt hagyd figyelmen kívül, a bwin app nem okoz kárt a készülékedben.

Az iOS telefonok esetében a telepítési folyamat sokkal egyszerűbb. Itt nem kell semmit variálni, országbeállítást vagy egyebet módosítani esetleg új Apple azonosítót létrehozni a letöltéshez. Annyi a teendőnk, hogy a bwin HTML5 kompatibilis mobil oldaláról elindítjuk az alkalmazás letöltését. A link az App Store-ba navigál bennünket, ott pedig gond nélkül le tudjuk tölteni és telepíteni a bwin ios alkalmazást.

A bwin alkalmazás letöltése nem indul el

Ha esetleg problémába ütközünk az alkalmazás letöltése során, például nem akar elindulni vagy megszakad a bwin android vagy ios app letöltése, akkor javasoljuk, hogy először ellenőrizzük az internetkapcsolatunkat. Ha az rendben van, várjunk egy kicsit és próbáljuk újra. Amit még érdemes ellenőrizni, hogy a telefonunkon van-e elegendő szabad hely a telepítéshez. Ha mindezek után is problémába ütközünk, vegyük fel a kapcsolatot a bwin ügyfélszolgálatával.

bwin App Letöltése

A mobilalkalmazásban is tudok befizetni?

A fogadás megkezdéséhez pénzt kell befizetnünk bwin számlánkra. Azért nagyszerű ez a sportfogadási oldal, mert ezt mind a bwin Android, mind a bwin iOS alkalmazáson keresztül megtehetjük. Az elérhető fizetési módok a következők:

 • Neteller
 • PayPal
 • Bankkártya
 • Skrill
 • PaysafeCard

Ezek a fizetési módok biztonságos és kényelmes befizetést biztosítanak. A minimális befizetés összege a legtöbb fizetési mód esetében 4.000 forint, a befizetés pedig egyszerűen elvégezhető.

Hogyan tudok mobilon fogadást kötni?

A bwin mobilalkalmazásában ugyanolyan egyszerűen tudsz fogadást kötni, mint az asztali változatban. Kiválasztod a keresett fogadási piacot és a mérkőzést, amelyre fogadni szeretnél, a fogadási lehetőségre kattintasz, kiválasztod a megjátszani kívánt eredményt és megadod a tét összegét és várod a végeredményt. Mindezt a tenyeredből bárhol, bármikor.

Amit a legjobban szerettünk a bwin iOS alkalmazásban Amit legjobban szerettünk a bwin Android alkalmazásban
👍 Egyszerű telepítés 👍 Fennakadásmentes játék
👍 Gyors befizetések 👍 Bónuszok elérhetősége
👍 Kényelmes játék 👍 Letisztult felület

bwin Android alkalmazás

A bwin Android alkalmazása remek kiegészítője a nagyszerű asztali változatnak. Az Android alkalmazásban lehetőséged van csúcssebességgel fogadásokat kötni, a befizetéseket és kifizetéseket intézni, de az élő közvetítések is ugyanúgy elérhetők. A bwin android app-nak további előnyei közé tartozik a minimális tárhely igény, a böngészős változathoz képest gyorsabb működés és a letisztult dizájn.

A letöltéshez megnyitod a böngészőben a bwin oldalát, ahol a háromféle elérhető alkalmazás közül kiválasztod azt, amelyiket használni szeretnéd. Miután engedélyezted az ismeretlen forrásból való telepítést, az alkalmazás perceken belül ott lesz a telefonodon.

Biztonsági intézkedésként beállítható az ujjlenyomatos azonosítás is, ezzel biztonságban tudhatod az appot akkor is, ha esetleg elhagyod vagy ellopják a telefonodat.

bwin iOS alkalmazás

A bwin az Android mellett iOS-re is elkészítette ugyanazokat az alkalmazásokat. A három változat közül a sportfogadási appot emelnénk ki, ugyanis letisztult, mindenféle sallangtól mentes dizájnnal rendelkezik és használata is nagyon egyszerű.

Persze, nem csak a sportfogadási alkalmazást tudod letölteni iOS-re, hanem a kaszinó és a póker appot is. Ezek nem sokban különböznek az Androidos változattól, viszont a tesztelésünk alapján valamivel gyorsabbak.

Ha esetleg az App Store nem engedélyezi a letöltést, annyit kell csak tenned, hogy módosítod a tartózkodási helyedet olyan országra, ahol elérhető és már meg is oldódott a problémád. A letöltés után visszaállíthatod a helymeghatározást Magyarországra és működni fog az alkalmazás.

bwin iOS Alkalmazás

bwin sportfogadási app kompatibilitása a különböző eszközökkel

Mint már említettük, az app elérhető kétféle változatban, így akár Android, akár iOS készüléked van, arra meg tudod találni a megfelelő változatot és letölteni. Az Androidos változatokat a bwin honlapján tudod elérni, a bwin iOS változatot pedig az App Store-ból.

Az alkalmazás előnyei

Akár egyik, akár másik változatot is vesszük górcső alá, a bwin mobil változatai a piac legjobbjai közé tartoznak. Néhány az alkalmazások előnyei közül:

 • Magas fogadási szorzók
 • Sportfogadási piacok, kaszinók és mobil kaszinók hatalmas választéka
 • Fennakadásmentes póker alkalmazás
 • Android és iOS alkalmazások egyaránt
 • Interaktív megjelenés

bwin sportfogadási alkalmazás jellemzői

A bwin sportfogadási alkalmazása gyors, letisztult és fogadási piacok széles választékát teszi elérhetővé a felhasználók részére. Az alábbiakban sorba vesszük az alkalmazás legfontosabb jellemzőit, vagyis a játék közbeni fogadásokat, az élő közvetítéseket és a kifizetéseket.

A bwin a mobilalkalmazásban is elérhetővé teszi a játék közbeni fogadásokat, ami talán a legizgalmasabb fogadási forma, hiszen meccs közben, annak alakulása alapján tudunk gyors fogadásokat kötni. Ennek megfelelően az egyes tippelési lehetőségek nyereményszorzói is állandóan változnak az eredmény függvényében.

A bwin sportfogadás azért is nagyszerű, mert nem csak az asztali változatban, de a mobilalkalmazásban is elérhetővé teszi az élő sportközvetítéseket. Ez azért nagyszerű, mert akkor is figyelemmel tudod kísérni a mérkőzés alakulását, ha éppen útközben vagy, mondjuk a villamoson, de esetleg munka közben is vethetsz rá időnként egy pillantást. Ez a funkció mobilon is remekül működik.

Ami a kifizetéseket illeti, ez is fontos része a fogadási élménynek. A jó hír, hogy a bwin a mobilos alkalmazásban is elérhetővé tette a kifizetési funkciót, így néhány kattintással elindíthatod nyereményed kifizetését. Az elérhető fizetési lehetőségek között megtalálod a bankkártyákat és a különböző e-pénztárcákat egyaránt.

bwin Sportfogadási Alkalmazás

Könnyű használat és ügyfélélmény

A bwin mobilos alkalmazásainak használata végtelenül egyszerű, példamutató lehet a versenytársak számára is. Így például, ha fogadni szeretnél, ezt mindössze négy kattintással megteheted. Előzetesen azonban győződj meg róla, hogy van-e regisztrált bwin fiókod. A másik fontos dolog, hogy legyen pénz a számládon.

Mind a bwin Android app, mind pedig bwin iOS app a készülékeken nagyszerű ügyfélélményt biztosít, hiszen az alkalmazás gyors, letisztult és megbízható.

Fogadás az alkalmazáson keresztül

A sportfogadási alkalmazáson belül hatalmas fogadási választékot találsz, napi szinten nagyjából ezer sporteseményt érhetsz el, amelyekre fogadhatsz, a legkülönbözőbb sportágakban, mint amilyen a labdarúgás, a tenisz, a krikett, a kosárlabda, a tollaslabda, az ökölvívás stb. Ráadásul olyan rendhagyó “dolgokra” is fogadhatsz, mint a politika vagy az aktuális események.

A másik nagyszerű dolog pedig a szorzók. A bwin ugyanis a piacon megszokottaknál magasabb szorzókat biztosít a fogadások során.

bwin alkalmazás bejelentkezés

Miután letöltötted az alkalmazást, bejelentkezhetsz meglévő adataiddal. A bejelentkezéshez csak kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd meg az alkalmazást
 2.  Kattints a Bejelentkezés lehetőségre
 3.  Írd be e-mail címedet és jelszavadat
 4. Jelöld ki a megfelelő négyzetet, hogy a készülék megjegyezze adataidat
 5. Kattints a sárga gombra és már benn is vagy.

Mivel a készülék megjegyezte az adataidat, következő alkalommal már nem kell bejelentkezned. De beállíthatod az ujjlenyomatos vagy face azonosítást is, ha biztonságban szeretnéd tudni az appot.

bwin App kifizetés és befizetés

Az internetes technológia fejlődése és az okostelefonok elterjedése következtében ma a legtöbb sportfogadással foglalkozó játékos az asztali gép helyett inkább mobilon fogad és nézi a mérkőzéseket. Ezért kiemelten fontos, hogy a pénzügyeket is intézni tudják telefonjukon, ne kelljen csak emiatt az asztali gépet vagy a laptopot bekapcsolni.

A bwin oldala mobilkészülékről kétféleképp is elérhető: a telefon böngészőjéből vagy pedig a három specializált alkalmazáson keresztül, amelyek sportfogadásra, kaszinójátékokra és pókerre fejlesztettek ki. Az alkalmazások mindegyike alkalmas a befizetések és kifizetések intézésére is.

A befizetési és kifizetési korlátozások és fizetési módok is pontosan ugyanazok, mint az asztali változatban, vagyis használhatsz betéti- és hitelkártyákat, banki átutalást és többféle e-pénztárcát.

Hogyan lehet bónuszhoz jutni a mobilalkalmazás segítségével?

A játékosok előszeretettel vadásszák a sportfogadási- és kaszinóoldalak üdvözlő bónuszait és folyamatos promócióit. A bwin esetében a mobil app használatával ugyanúgy tudod igényelni a bónuszokat, mint az asztali változatban. Persze, ez azt is jelenti, hogy a befizetési minimum vagy a tétrakási követelmények is ugyanúgy érvényesek, mintha asztali gépen játszanál.

Az alkalmazás hátrányai

Nem sok hátrányt találtunk a mobilos változatoknál, mert nagyszerűen működnek. Amik esetleg megemlíthetőek azok a következőek:

 • Androidra kissé körülményes a letöltés
 • Három app egy helyett
 • Kissé gyengébb élő közvetítések

GYIK

Következzen néhány gyakran ismétlődő kérdés a bwin appokkal kapcsolatban.

Támogatja a bwin app az iOS-t?

Igen, az alkalmazás letölthető iOS készülékekre az App Store-ból.

Mi az a bwin prémium app?

A bwin oldaláról letölthetjük a prémium alkalmazást is, amelyen belül az élő kaszinó részleg játékait tudjuk elérni.

Honnan tölthetem le a bwin alkalmazást?

Android és iOS készülékre is eléred az alkalmazást a bwin oldalán. Míg Android esetében az APK fájlt kell telepítened, addig az iOS appot az App Store-ból tudod letölteni.

Hol szerezhetem be a bwin app APK fájlját?

Az APK fájlt a bwin oldalán a mobilos letöltések között találhatod.

Hogyan indíthatom el a bwin app frissítését?

Nagyon egyszerűen. Telefonodon rákeresel az appra és ha frissítési lehetőség van, azt látni fogod. Csak megnyomod a Frissítés gombot és már meg is vagy.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!