Vélemény a bet365 fogadóirodáról (2024): fogadási piacok, élő közvetítések és sok minden más

🗓️ 2022.12.11. 
🕒 2023.12.07.

FIGYELEM! A bet365 2023. november 17-től Magyarországról nem elérhető.

A világszinten sok millió felhasználóval rendelkező sportfogadási piacon a bet365 egy olyan fogadóiroda, amelyre mindenkinek figyelni kell. Ismertek arról, hogy meglévő ügyfeleiknek újabb és újabb ajánlatokkal kedveskednek, miközben új ügyfeleikről sem feledkeznek meg.

*A bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Ebben a cikkben annak alapján írunk véleményt a bet365-ről, hogy milyen fogadási piacokat, milyen élő közvetítéseket ajánl a fogadóiroda az újonnan regisztrált ügyfeleinek, emellett mobil alkalmazásukat, illetve a bet365 magyarországi ügyfélszolgálatát is górcső alá vesszük.

Bet365 fogadási piacok: 5/5

A különleges ajánlatok mellett a másik legfőbb ok, amiért a sportfogadók a bet365 szolgáltatásait választják, az az elérhető fogadási piacok szinte mérhetetlenül nagy száma. Úgy tökéletesítették a rendszerüket, hogy az amatőr fogadóktól az egészen profikig mindenki találjon magának valami érdekeset a bet365-nél.

Azoktól kezdve, akik a leghagyomásabb módokon fogadnak egészen azokig, akik minden konvenciót kerülnek, minden fogadó sok lehetőség közül választhat. Vannak olyan sportágak, amelyek gyakorlatilag minden nap zajlanak, így ha a hagyományos piacok mellett valami újat is ki szeretne próbálni a fogadó, erre rengeteg lehetősége van.

Ki kell emelnünk ebben az áttekintésben, hogy a fogadók különböző vérmérsékletét szem előtt tartva a többi nagy fogadóirodához hasonlóan a bet365-nél is vannak különböző fogadási opciók: a normál (egy kimenetelre történő) fogadás mellett a kombinált fogadások teljes arzenálja is elérhető.

Bet365 élő közvetítések: 5/5

Azok, akik régóta fogadnak sporteseményekre, tudják, hogy döntően befolyásolja azt, hogy melyik irodánál fogadnak, hogy tudják-e az eseményt élőben követni a fogadóiroda oldalán. Habár egyre inkább kezd elterjedni, még mindig elég kevés iroda mondhatja el magáról, hogy nagy számú sporteseményt közvetít élőben. A bet365 véleményünk szerint úttörő a témában.

Az élő közvetítés nagyban segíti azt, hogy az esemény közben, élőben fogadjuk egy kimenetelre. Függetlenül attól, hogy az esemény kezdete előtt fogadtunk-e, vagy nem, az élő közvetítés alatt folyamatosan frissülő statisztikák, illetve a szakértő kommentátorok segítenek abban, hogy a verseny vagy mérkőzés alakulásának függvényében tegyük meg fogadásainkat.

A feltétel, hogy a bet365 élő közvetítéseit követhessük, hogy van valamennyi pénz a számlánkon, vagy hogy az elmúlt 24 órában fogadtunk bármilyen esemény bármilyen kimenetelére. Az összeg lehet bármilyen kicsi is, a két feltétel közül pedig elég csak az egyiknek megfelelni.

Amikor létrehozzuk a bet365 regisztrációnkat, látni fogjuk az összes elérhető élő közvetítést. A legismertebb csapatsportágak bajnokságai és egyéni sportágak tornái mellett akár a legkisebb érdeklődésre számot tartó sportágak eseményei is követhetőek élőben.

Ki kell emelnünk, hogy bizonyos események bizonyos országokban nem láthatóak, fontos azonban, hogy a bet365 magyar oldalán is számos esemény követhető élőben a legrangosabb focimeccsektől tenisztornákon keresztül akár a fogathajtásig. Az elérhető élő közvetítések széles skálája garantáltan minden sportfogadónak örömteli pillanatokat szerez.

A bet365 mobil alkalmazás: 5/5

Amikor olyan elemzéseket olvasunk, mint ez, fontos kérdés, vajon a fogadóiroda rendelkezik-e mobil alkalmazással. A véleményünk az, hogy a bet365 felismerte a kérdés fontosságát, és igen felhasználóbarát alkalmazást fejlesztett.

Az egyszerű dizájnnak és a könnyen kezelhető felületnek köszönhetően a bet365 mobil alkalmazás egy nagyszerű eszköz a sportfogadók kezében, és természetesen iOS-re és Androidra is letölthető. Ha mégsem töltjük le az alkalmazást, a weboldal mobil verzióját is használhatjuk.

A mobil alkalmazás teljes hozzáférést biztosít a számlánkhoz, fogadni ugyanúgy fogadhatunk bárhol útközben a nap bármely szakaszában, ahogy például az egyenlegünket kezelhetjük, de akár a nyereményünket is igényelhetjük mobilról.

Az alkalmazás grafikája és struktúrája gyakorlatilag megegyezik azzal, amit asztali gépen, vagy laptopon megismertünk, így a mobilos navigáció megtanulása a lehető legkönnyebb. A bet365 weboldala és applikációja magyar nyelven is használható.

Bet365 ügyfélszolgálati támogatás: 5/5

Minden fogadóiroda célja, hogy ügyfelei jól érezzék magukat, és fogadásaik, valamint az élő közvetítések követése során semmilyen problémával ne szembesüljenek. Ennek ellenére problémák mindig adódhatnak, ezen problémák orvoslása pedig a fogadóiroda ügyfélszolgálatának feladata.

Nem csak a saját tapasztalatainkról beszélhetünk, de más bet365 vélemények is pozitívak az iroda ügyfélszolgálatáról. A szinte meglepően gyors reakció mellett ki kell emelni, hogy milyen sokféleképp léphetünk kapcsolatba az irodával.

A bet365 magyarországi ügyfélszolgálatát lehet telefonon hívni, ahol magyarul lehet konzultálni, emailt ugyanígy írhatunk magyarul is, de élőben is lehet csetelni az ügyfélszolgálat munkatársával. A számlánkat érintő kérdéseken kívül bármi egyéb bet365-öt érintő szolgáltatással, vagy tevékenységgel kapcsolatban is érdeklődhetünk.

Összesített ítéletünk: 5/5

Véleményünk szerint a bet365 fogadóiroda több évtizedes működése alatt olyan portfóliót állított össze, amely minden sportfogadó számára nagyszerű élményt kínál, legyen szó a fogadási piacok kínálatáról, az élő fogadásokról, az élő közvetítésekről, a mobil alkalmazásról, vagy az ügyfélszolgálatról.

Az iroda elkötelezett abban, hogy minden ügyfelének élmény legyen, hogy bet365 regisztrációval rendelkezik.

A fogadási piacok széles skáláját támogatja az elérhető élő közvetítések nagy száma, amely az élő fogadásokat nagyban segíti. Mindezt támogatja a könnyen kezelhető mobil applikáció. A teljeskörű sportfogadási élményt tovább erősíti a tudat, hogy az iroda kitűnő ügyfélszolgálatot biztosít. A bet365 magyar nyelvű verziója pedig minden magyar felhasználó számára teljeskörű élményt nyújt.

Negatív véleményt a bet365-ről nem is tudunk említeni, hiszen az iroda fókuszában mindig az áll, hogy régi és új ügyfeleinek is nagyszerű élményt biztosítson a sportfogadások terén.

bet365 Vélemény – Amit szeretünkbet365 Vélemény – Amit nem szeretünk
Fogadási piacok széles választéka

Fejlett élő közvetítések szolgáltatás

Könnyen kezelhető mobil alkalmazás
18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!