bet365 regisztráció

🗓️ 2022.12.01. 
🕒 2023.12.07.

FIGYELEM! A bet365 2023. november 17-től Magyarországról nem elérhető.

bet365 regisztráció lépésről-lépésre. Felhasználói fiók nyitása!

Ebben a cikkben elsősorban azt szeretném minél részletesebben, és közérthető módon leírva bemutatni, hogy hogyan végezhető el a lehető legegyszerűbben a bet365 regisztráció a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő online bukmékernél. De emellett egyéb, felhasználói szempontból fontos témákat is érinteni fogok, mint például az elérhető bónuszok, promóciók, fizetési metódusok, illetve az ügyfélszolgálat.

Azt viszont szeretném előrebocsátani, hogy az itt leírtak csakis a személyes véleményemet tükrözik, és semmilyen formában nem minősülnek ajánlattételnek.

A bet365 regisztráció lépései – Így nyitottam felhasználó fiókot a bukmékernél

Gondolom, nem árulok el titkot azzal, hogy a bet365 elérése innen, a Kárpát-medence közepéből csakis úgy oldható meg, ha nyitsz egy felhasználói fiókot a szolgáltatónál.

Ehhez mindenféleképp végig kell menned a bet365 regisztráció lépésein.

Viszont a jó hír az, hogy a véleményem szerint a procedúra ennél az operátornál egyszerű, mint a barlangrajz, és ráadásul percek alatt letudható. Annyit még „zárójelben” megjegyeznék, hogy amennyiben hozzám hasonlóan te is úgy döntesz, hogy számlát nyitsz a szolgáltatónál, akkor ennek köszönhetően még bet365 regisztráció bónusz is az öledbe hullhat.

A kissé hosszúra sikerült bevezetőm után jöjjön akkor a lényeg, azaz, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a bet365 elérése biztosított legyen számodra. Én az alábbi módon végeztem el a regisztráció procedúráját:

 • A bukméker oldalát megnyitva, rákattintottam a jobb oldalon lévő „Regisztráció” linkre;
 • A regisztrációs űrlap betöltődését követően megadtam a rendszer által kért összes személyes adatot (név, születési dátum, e-mailcím, telefonszám), majd az egyéb szükséges információkat, úgy mint lakcím, felhasználói név és jelszó, illetve egy négy számjegyű biztonsági kód;
 • Mindezek végeztével bepipáltam az űrlapon lévő jelölőnégyzeteket, amelyek révén megerősítettem, hogy nagykorú vagyok, és elfogadom az oldal használatára vonatkozó felhasználó feltételeket;
 • Ezt követően pedig nem maradt más dolgom, mint elküldeni a bet365 regisztráció űrlapot.

A regisztrációs űrlapot a szolgáltató rendszere gyorsan feldolgozta, és az általam korábban megadott e-mail címre kaptam egy értesítést arról, hogy a felhasználói fiókom elkészült.
Néhány „apróság”:

 • A bet365 regisztráció elindítása előtt szerintem érdemes kikapcsolnod a böngésződ reklámblokkoló funkcióját (ha használsz ilyet), mert megeshet, hogy akadályoz olyan funkciókat, amelyek fontosak a bet365 elérése esetében.
 • Amennyiben rendelkezel aktív bónusz, promóciós kóddal, és élni kívánsz az általa nyújtott kedvezményekkel, úgy azt szerintem a regisztrációs űrlap kitöltésekor célszerű beírnod/bemásolnod.

bet365 üdvözlő bónusz & promóciók

Az online szerencsejáték világában a különböző típusú bónuszok és promóciók mindig is komoly szerepet játszottak. Hiszen általuk a szolgáltatók könnyebben tehetnek szert új felhasználókra, illetve jutalmazhatják, motiválhatják a már meglévő – korábban regisztrált – tagokat.

Meglátásom szerint a cég bónusz rendszere a piaci átlaghoz viszonyítva jónak mondható. És mivel a megforgatási követelményeket sem nehéz szerintem teljesíteni, ezért érdemes lehet neked is fontolóra venni, hogy élsz ezzel a lehetőséggel.

Abban az esetben, ha így döntesz, és a bet365 regisztráció alkalmával használsz egy bónuszra/bónuszokra feljogosító speciális kódot, akkor fontos, hogy azért előtte maximálisan tisztában légy az adott bónusszal kapcsolatos összes kritériummal.

Ennek érdekében azt tanácsolom, hogy alaposan nézd át a bukméker iroda GYIK szekcióját, ahol minden szóba jöhető kérdésre választ kaphatsz. De természetesen a vállalat ügyfélszolgálatának munkatársai is készségesen segítenek, ha valami nem lenne világos egy-egy spéci promócióval stb. kapcsolatban.

bet365 regisztráció – mobil készülékes verzió

Amennyiben úgy döntesz, hogy a kedvenc okostelefonod, vagy táblagéped révén hajtod végre a regisztrációs procedúrát, biztosíthatlak róla, hogy folyamat ugyanolyan könnyű, mint az asztali gépes verziónál. A lépések is ugyanazok, így nem sok értelme lenne önmagamat ismételve még egyszer leírni őket.

Felhasználói fiókot természetesen nem csak a mobilbarát (reszponzív) weboldal, hanem a vállalat mobil alkalmazásának használata révén is nyithatsz.

Viszont fontos, hogy stabil netkapcsolattal rendelkezz. Ha a reszponzív oldalt akarod használni a regisztrációhoz, akkor csak meg kell nyitnod a bukméker platformját az okostelefonod/tableted böngészőjével. Abban az esetben, ha inkább az alkalmazást vetnéd be erre a célra, akkor azt – az Androidos változat esetén – a mobiloddal letöltheted közvetlenül a weboldalról; az iOS kompatibilis változat beszerzését pedig az iTunes store révén oldhatod meg.

Néhány gondolat a felhasználási feltételek kapcsán

Mint minden online szerencsejáték szolgáltatónál, úgy a bet365 esetében is meg kell felelni bizonyos követelményeknek ahhoz, hogy a felhasználó igénybe vehesse a cég által nyújtott szolgáltatásokat, a platform funkcióit stb.

Én a bet365 regisztrációnak az elvégzése előtt ezen feltételek mindegyikét alaposan áttanulmányoztam, és neked is ezt javaslom. Az alábbiakban csak néhány, szerintem rendkívül lényeges feltételt emeltem ki:

 • Kizárólag csak azon személyek regisztrálhatnak, és használhatják az oldalt, akik nagykorúak, azaz már betöltötték a 18. életévüket;
 • Egy felhasználó csak egyetlen felhasználói fiókkal rendelkezhet;
 • A felhasználóknak minden esetben igazolniuk kell a személyazonosságukat.

Hogyan lehet fogadni a bet365-nél?

A soraimat olvasva a fenti kérdés valószínűleg már benned is felvetődött, ami különösen igaz abban az esetben, ha még zöldfülűnek számítasz az online szerencsejáték/sportfogadás világában.

Szerencsére ez sem ördöngösség, hiszen az esetemben is csak egy érvényes, validált felhasználói fiókra és pozitív számlaegyenlegre volt szükségem ahhoz, hogy fogadásokat köthessek az általam kiszemelt sporteseményekre.

Ehhez pedig csupán némi pénzt kellett feltöltenem a belső egyenlegemre, ami a rendelkezésre álló többféle befizetési opciónak hála kifejezetten egyszerű volt.

Mivel szerintem a bet365 fogadási szelvénye nincs túlbonyolítva, ezért biztos, hogy számodra sem jelent majd gondot a használata. A megfogadott mérkőzés kimenetelek azonnal megjelennek a fogadási szelvényen a hozzájuk kapcsolódó odds-szal együtt.

És természetesen bármilyen típusú fogadást köthetsz, legyen szó akár egyetlen meccsre/összecsapásra vonatkozóról, vagy olyan kombinált, kötéses fogadásokról, amelyek esetében az nyereményszorzók értéke egymással összeszorzásra kerül.

Ki- és befizetési metódusok a bet365 rendszerében

Szerintem felhasználó szempontból egy cseppet sem mellékes, hogy egy adott online sportfogadási szolgáltatónál hányféle pénz be- és kifizetési mód biztosított a regisztrált tagok számára. Őszinte örömömre szolgált, hogy a bet365-nél azt tapasztaltam, hogy az összes fő fizetési mód, és számos egyéb alternatív metódus is elérhető.

Ugyanakkor viszont most is csak azt tudom neked tanácsolni, hogy nézz utána a bet365 weboldalán a hazánkból regisztráló felhasználók számára biztosított fizetési opcióknak.

A bet365 ügyfélszolgálati rendszere

Kétségtelen, hogy online bukméker választás esetén ez is egy igencsak sarkalatos szempont, hiszen cseppet sem mellékes, hogy egy adott online szerencsejáték szolgáltató megfelelő ügyfél-támogatási rendszerrel bír, avagy sem.

Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy a bet365 ezen a téren remekel. Ugyanis többféle opció közül is választhattam, amikor valamilyen elintéznivalóm akadt. És ezek között az online chat is megtalálható volt, ami gyors és gördülékeny problémamegoldást/ügyintézését biztosított, függetlenül az adott probléma/kérdés jellegétől.

GYIK

 • Kik számára elérhető az bet365 regisztráció?

A bet365-ös regisztrációhoz legalább 18 évesnek kell lennie. A bet365 regisztráció során az oldal nem fogad el hamis fiókokat és a több fiókot létrehozó felhasználókat sem tűri.

 • Regisztrálhatok a bet365-ra telefonon?

Naná! A bet365 mobil alkalmazást akár le is letöltheti telefonjára!

 • Van olyan bet365 bónuszkód, amit a regisztráció során felhasználható?

Mivel jelenleg a bet365 Magyarországról nem elérhető, ezért bónuszkód használatára sincs lehetőség.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!