Bet365 bónuszkód

bet365 póker: üdvözlő csomag, bónuszajánlatok és játékok

20 november 2020
par K. András

Bet365 - T&Cs apply : Sports betting | Casino | Poker | Commercial content | New Customers Only | 18+

Személyes tapasztalataim alapján fogom most bemutatni a bet365 póker szekcióját, az ott bezsebelhető bet365 póker bónuszokat (amelynek megszerzéséhez nincs szükség bet365 póker bónuszkódra) és a póker versenyek széles választékát. Először is sorra veszem egy bukméker oldal legfontosabb aspektusait: a bónuszkínálatot, a játékkínálatot, az elérhető extra promóciókat, az online felület használhatóságát, a ki-és befizetési lehetőségeket és az ügyfélszolgálatot. Majd pedig pontozom őket 1-5-ig. Így próbálok rávilágítani, arra, hogy mi az amiben erős a bet365 póker és mi az amiben kevésbé.

*A bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Kulcsszavak Értékelésem
Üdvözlő csomag Regisztrációkor megszerezhető egyszeri bet365 bónusz

5

Játékkínálat 5
Más bet365 póker bónuszok és promóciók 5
Az online felület használhatósága 4
Ki-és befizetési lehetőségek 4
Ügyfélszolgálat 4
Átlag 4,5/5
Regisztráció

bet365 póker üdvözlő csomag (5/5)

A következőkben leírom pontosan, hogy is jutottam hozzá az úgy nevezett bet365 póker üdvözlő csomaghoz, ami egy bet365 új játékos bónusz, ami mindenki számára elérhető.

Azt még az elején leszögezem, hogy csak természetesen csak 18 éven felüliek jogosultak erre a bet 365 póker bónuszra, ami nem egy bet365 póker bónuszkód, tehát a megszerzése egy kicsit más mint a sportfogadások vagy kaszinók esetében. Az első lépés a számlám létrehozása volt. Majd az online felületről letöltöttem a gépemre a póker szoftvert. Ez szerintem még egy percet sem vett igénybe, szóval tényleg gyorsan ment a dolog. A bet365 póker bónusz megszerzése előtti utolsó lépésként a póker szoftverben létre kellett hoznom egy póker becenevet. Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mit választ becenévnek. És kész is voltam. A bet365 póker üdvözlő csomag tartalmaz egy 1€ értékű Twister jegyet, öt 100€ értékű Bronze Loyalty bajnokság jegyet valamit egy 365€ értékű választható bet365 póker bónuszt és egy üdvözlő díjkerék pörgetést. Tehát mint látjátok, tényleg megéri szert tenni erre a bet365 póker bónuszokra, és nem is kell hozzá szinte semmit tennünk, ha jól belegondolok, hiszen ezeken a lépéseken így is úgy is átmentetek volna. Nem kell semmilyen bet365 póker bónuszkódot beírnom sehová, hisz automatikusan megkapjuk ezt a bónuszt. Ez természetesen a bet365-nek is megéri, hisz így tudja ösztönözni az új játékosokat, hogy számlát nyissanak. Tehát ez egy win-win szituáció!

Játékkínálat (5/5)

A bet365 oldalán a felül láthatjuk a különböző fajta játék kategóriáit. Ha rákattintunk a Póker szekcióra, láthatjuk mennyi különböző fajta készpénzes játékok, és bajnokságok érhetők el. Nézzünk meg közelebről ezekből egy kettőt.

Age of Gods Twister

Nagyjából megegyezik a hagyományos Sit-and-Go játékkal, a különbség annyi, hogy itt első körben kiválasztjuk a buy-in összegét és a kívánt játékok számát, majd a Játék gomb megnyomása után már láthatjuk is a nyereményalap értékét, amiért játszunk.

Premium steps

Ez egy elég különleges verseny, amit csak a bet365-ön találhat meg. Gyakorlatilag egy gyors SAG játékról van szó. Ebben a játékban két ellenfeled van és ahhoz, hogy a következő szintre lépsz le kell győznöd őket. Összesen kilenc szinten kell átkűzdeniünk magunk, hogy elsőként felvehessük a 800€ értékű fődíjat.

Wild Twister Sit-and-gos

A bet365 állítás szerint ez a leggyorsabb Sit-and-Go verseny online. Minden kör 0,50€-tól indul és bajnokság jegyekért megy a játék. Ezek a jegyek a beugró összegének akár 100-szorosát is érhetik. Ez egy All-in verseny ahol, a játék addig tart amíg egy győztes nem marad. Itt arra figyeljünk, hogy a jegyek amikért játszunk 2 hónap után elévülnek!

Mint látjuk, tényleg sok féle variációban játszhatunk pókert a bet365 póker szekciójában. Vannak rövidebb és vannak hosszabb játékok, tehát mindenki a szabad idejének megfelelő verziót tudja játszani, ami egy hatalmas pluszt fog jelenteni, a bet 365 póker véleményezésemben.

bet365 póker bónuszok (5/5)

Az üdvözlő csomagról már beszéltem, így azt nem nézzük meg még egyszer, viszont ezen kívül rengeteg más bet365 póker bónusz léteznek, amelyek aktiválásához nem szükségeltetik bet365 póker bónuszkód.

Póker bet365 hűség klub

Ha hosszútávon pókerezünk akkor mindenképp fontoljuk meg hogy csatlakozunk a Póker – bet365 hűség klubjához. Itt Status Point pontokat kell gyűjtenünk, minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake vagy bajnokság díj után kaphatunk ilyen pontokat. Ezekből a pontokkal, pedig hűségszinteket teljesítünk, amelyekkel egyre közelebb jutunk a következő hűség státuszhoz; a hűség státuszok a Bronztól egészen a Gyémántig megy.

Ezen kívül vannak hűség küldetések is, amelyek teljesítésével bet365 érméket szerezhet, amelyeket pedig az Üzletben elkölthet különféle jutalmakra. Ezek a jutalmak lehetnek:

  • Twister Sit-and-Go bajnokság jegy
  • Egyenlege bónuszeurókkal való növelése
  • Platina és Gyémánt hűség státusznál: készpénzes játék jegyek vásárlása

Mint látjuk nagyon összetett a rendszer, és tényleg megéri kitartóan játszani, hisz a befektetett energia hamar megtérül; és közben még az ember jól is érzi magát.

Az alábbi listában majd láthatjuk, hogy rengeteg féle nyereményjátékon indulhatunk el. Körül-belül negyedévente vannak újabb játékok, amelyek különféle bet365 póker bónuszokkal járnak. Nézzük meg egy-kettőt az aktuális promóciókból.

Tournament Taskmaster

Ez egy Ez egy olyan bajnokság ahol, pontokat kell gyűjteni a Tournament Taskmaster ranglistán, ahol ha sikerül az első 100 helyben benne lenned akkor akár nyerhetsz egy 1.000€ értékű bajnokság jegyet is.

Perfect Pairs

Itt Perfect Pair (Tökéletes Párok) leosztást kell szerezni, hogy lehetőségünk legyen megpörgetni díjkereket. A pörgetéssel nyerhetőek freeroll jegyek, bet365 érmék, Twister jegye, ingyen pörgetések, de akár 1.000€ értékű pénzdíj is.

bet365 póker online felülete és használhatósága (5/4)

Ahogy azt már említettem, a bet365 póker esetében, két opciónk van, vagy az online böngészőnkön keresztül játszunk, vagy letöltjük a szoftware-t. Én személy szerint a letöltést választottam, hiszen az otthoni internetem sebessége nem a legjobb, és általában 100 oldal meg van nyitva a böngészőmben, tehát azoknak is ezt ajánlom, akik hasonló cipőben járnak mint én. A bet365 is ezt szorgalmazza egyébként. Gyorsabb betöltést és játékot ígérve, valamit a program letöltőinek még hozzáférést is biztosít bizonyos exkluzív prémium asztalokhoz. Tehát mindenképpen megéri letölteni a softwaret. Nekem körülbelül 1 perc volt az egész. Letöltöttem, telepítettem, beléptem a fiókomba, adtam magamnak egy becenevet és már kész is voltam. Tökéletesen működött az program, nem lassult be egyszer se és nem is fagyott ki soha a kliens. Szóval abszolút meg vagyok elégedve vele. Az egyetlen negatívum a szoftware-rel, hogy angol nyelvű. A Póker terminusait azonban a magyarban is általában az angol szóval illetjük, nincs rá külön szavunk a legtöbb esetben vagy csak kacifántosan lehet körbeírni, így szerintem a legtöbb pókeres nem veszik el az angol felületen. Ettől függetlenül, remélem hamarosan lesz magyar verzió is, úgy mégis csak könnyebb lenne.

Mobil applikáció is elérhető mind androidra mind pedig Iphonera. Sajnálatos módon az iphone használóknak (mint nekem) Magyarországon még várni kell még nálunk is elérhető lesz az applikáció. Ez mint negatívum fog megjelenni a bet365 póker véleményezésében. Ez egy kicsit szíven ütött az elején, de aztán rájöttem, hogy a telefonom böngészőjében ugyanúgy tudok játszani Iphone-on is. Szóval erre is van egy kiskapu, szerencsére!

bet365 póker ki-és befizetési lehetőségek (5/4)

A ki-és befizetési lehetőségekkel kapcsolatban, elöljáróban elmondható, hogy a bet365 mindent megtesz annak érdekében, hogy bárki, bárhonnan tudja intézni a ki-és befizetést.

A fizetési módszerek tárháza igen széles, manapság már rengeteg féle képpen fizethetünk be pénzt. Én személy szerint pénzt már nem is nagyon hordok magamnál. A bet365 kínál e-pénztárcás lehetőségeket (Neteller, Skrill), használhatunk paysafecard-ot is, banki átutalás is lehetséges, és természetesen a Master vagy Visa kártyánk is megfelelő erre a célra. De ha ilyen sok megoldás, létezik, mégis melyiket használjuk? Annyi azonban biztos, hogy ha bankon keresztül utaljuk el a pénzt az bele fog telni pár napba míg megérkezik a pénz. Sok ember óckodik attól, hogy a bankkártyáját használja online tranzakciókhoz, szóval biztos vagyok benne, hogy jó páratoknál ez az opció sem játszik. Ami egy arany középútnak tűnik, és amit én is használok, az az e-pénztárcás megoldás. Így nem is a bankkártyátok használjátok közvetlenül és nem kell sokat várni míg átmegy az utalás. Habár az eleje kicsit macerás, hiszen bár napba beletelik, míg az adatokat igazolják.

Ami a kifizetéseket illeti, nehéz megmondani, hogy pontosan mennyi idő alatt érkezik meg az összeg. Ez sok mindentől függhet: függhet attól, hogy milyen nap indítottad el az utalást (hétvége, ünnep napok ebbe beleszólhatnak) vagy akár attól is, hogy melyik banknál vagy. Nekem még sosem volt szükség 5 napnál többre, ahhoz, hogy megérkezzen az utalás, szóval ha be kéne lőnöm, akkor azt, mondanám, hogy 3-8 nap az átfutási idő, de hallottam már olyat is akinek 10 nap volt. Természetesen ilyen jellegű problémánk azonban nem lesz amennyiben te is e-pénztárcát használsz majd, mint én. De természetesen ez nem várható el mindenkitől, így ez a hosszú átfutási idő, mint negatívum fog megjelenni a bet365 póker véleményezésében.

Ügyfélszolgálat (5/4)

A bet365 mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfél számára minden gördülékenyen menjen. Azonban gondok mindig adódhatnak, ezért is fontos, egy jól működő support hálózat kialakítása.

A ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető. Tehát, ha éjjel 2-kor akad gondod valamivel akkor is nyugodtan keresd őket. Fel lehet velük venni a kapcsolatot, email-en, telefonon, postán illetve chaten keresztül. Ami még nagyon fontos, hogy magyarul érhetőek el ezek a szolgáltatások, tehát nem kell attól félni, hogy hirtelen angolul kell esetleg megfogalmaznom, mi is a problémám. Én magam az ügyfélszolgálatot még nem használtam, de barátok, ismerősök beszámolói alapján arra merek következtetni, hogy a bet365 ügyfélszolgálata kifogástalanul működik. Eddig egy olyan beszámolót hallottam, ami kevésbé volt pozitív, amikor egy e-mailre nem válaszoltak, de ez simán lehet valami félreértés, vagy technikai probléma, ezért még nem írnám le őket a bet365 póker véleményezésében.

Bet365 póker véleményezése

Egy biztos a bet365 rengeteg ember kedvence—ez nem véletlen. Régóta vannak a piacon és pontosan tudják mi az amiben jók és mi az amiben átlagosak.

A fent felsoroltak alapján most összefoglalom, összességében mire jutottam a bet365 bukméker oldallal kapcsolatban. Rengeteg különféle bajnokság és verseny érhető el a bet365 póker kínálatában. Megfelelően motiválják a játékosokat, a megannyi bet 365 póker bónusszal és promócióval és külön jó, hogy ezekhez a bónuszokhoz, nem kell semmilyen bet365 póker bónuszkódot beírnom, tehát arra sincs lehetőség, hogy esetleg elrontsam a bet365 póker bónuszkód megadását. A tárgyi feltételek fejlesztése tekintetében van még mit javítani. A korszerűsítés elengedhetetlen egy ekkora, terjeszkedő cég számára. Remélem, hogy a software hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz, és remélem az iphonera is hamarosan megjön az applikáció Magyarországon is. Ami a ki-és befizetéseket illeti, szerintem mindent megtesznek azért, hogy a leggördülékenyebben menjenek a tranzakciók, szavunk nem lehet, tényleg. Az esetleges problémák kezelése terén is úgy tűnik remekül teljesítenek. Tehát összességében minden póker veterán és kezdő pókeresnek ajánlom az oldalt, biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni egyik bázis tagja sem!

Előnyök Hátrányok
Rengeteg verseny, bajnokság A software nem érhető el magyar nyelven
Számos bónusz és promóció Iphone-ra nem elérhető a mobil applikáció Magyarországon
Remek ügyfélszolgálat

Ahhoz, hogy biztosan megkapd az üdvözlő csomagot, használd a következő kódot és kattints a linkre.

  • Bet365

+18 Play Responsibly Please play responsibly

Bet with your head, not over it! Gambling Problem? Call 1-800-Gambler.