Részletes ismertető a bet365 mobil alkalmazás funkcióiról és használatáról

🗓️ 2022.12.11. 
🕒 2023.12.07.

FIGYELEM! A bet365 2023. november 17-től Magyarországról nem elérhető.

Ebben a cikkben az online szerencsejáték piac egyik legjobb mobil applikációját, – amely meglátásom szerint nem más, mint a bet365 alkalmazás – igyekszem a lehető legobjektívebb módon, részletekbe menően bemutatni. Viszont mielőtt még górcső alá venném az appot, fontosnak tartom kiemelni, hogy ezt itt leírtak a személyes véleményemet tükrözik, és kizárólag csak a saját tapasztalataimon alapulnak. Most, hogy ezt letisztáztuk, vágjunk is bele!

Bet365 mobil alkalmazásaÉrtékelés
Elérhetőség/rendszerigény5/5
Bónuszok és promóciók5/5
Funkciók5/5
Összesített értékelés

Unibet

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig

18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

*A bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

A bet365 alkalmazás letöltésének menete – Andorid & iOS

A bet365 mobil készülékekhez készült sportfogadás applikációja tudtommal jelenleg kétféle verzióban érhető el. Az egyik változat Adroidos, míg a másik iOS-es operációs rendszerrel kompatibilis.

Mindkét változat ugyanazt „tudja”, aminek köszönhetően a mobil bet365 platform által biztosított összes funkció elérhető lesz számodra a készüléked fajtájától függetlenül.

Lássuk akkor, hogy mik a teendők az Androidos bet365 alkalmazás beszerzése esetében.

  1. Első lépésként az online szerencsejáték szolgáltató weboldalát nyitottam meg az telefonom böngészőjével, az Android operációs rendszerre épülő bet365 mobil applikáció letöltéséhez.
  2. Miután betöltődött az okostelefonokra és táblagépekre optimalizált, reszponzív dizájnnal felvértezett mobil bet365 platform, a képernyő aljára görgettem.
  3. Itt rákoppintottam az „Összes bet365 alkalmazás” menüpontra, aminek eredményeként seperc alatt betöltődött az az aloldal, ahonnan a vállalat összes Androidos applikációját le lehet tölteni.
  4. A képernyő tetején lévő bet365 alkalmazás (sportfogadás app) beszerezéséhez csupán annyit kellett tennem, hogy rákoppintottam a mellette lévő „LETÖLTÉS” gombra.
  5. Ezt követően már csak az volt a dolgom, hogy engedélyeztem a telefonomon a bet365 alkalmazás telepítését, aminek végeztével egyből el tudtam indítani az appot.

Amennyiben iOS-es mobilkészüléked van (iPhone vagy iPad), akkor is szinte gyerekjáték a bet365 mobil applikációjának letöltése és telepítése. Viszont amennyire én tudom, jelenleg az „almás” operációs rendszeren futó bet365 appot csak az App Store-ból lehet letölteni.

Dióhéjban a bet365 alkalmazás rendszerkövetelményeiről

Mielőtt még letöltöttem volna a bet365 mobil applikációját annak azért utána néztem, hogy az okostelefonom teljesítménye megfelelő-e ahhoz, hogy az app flottul fusson rajta. Természetesen az is fontos, hogy elengedő tárhely legyen az adott készüléken, hiszen ennek hiányában nem tudod letölteni és telepíteni az alkalmazást.

A tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy a bet365 alkalmazás használatához tökéletesen megfelelő egy középkategóriás mobilkészülék, ami kellő szabad tárhellyel is rendelkezik. Azt gondolom felesleges mondanom, hogy megbízható, stabil 3G/4G vagy WiFi szolgáltatás rendelkezésre állása is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy rendeltetésszerűen használhasd az appot.

Emellett azt is érdemes észben tartanod, hogy az ilyen típusú alkalmazásokat rendszeresen frissítik, fejlesztik, ami – véleményem szerint – az erőforrás és tárhely igényük növekedését eredményezi.

De lényeg, ami a lényeg, a mobil bet365 sportfogadás applikáció biztos, hogy teljesen akadásmenetesen fog futni a telefonodon/táblagépeden, ha az minden téren megfelel a cég weboldalán megadott optimális rendszerkövetelményeknek.

Néhány gondolat a bet365 speciális ajánlatairól

Már akkortájt felmerült bennem a kérdés, hogy vajon élhetek-e a cég promóciós és bónusz ajánlataival, ha a bet365 alkalmazás használata révén nyitok felhasználói fiókot. A GYIK szekciót átböngészve világossá vált számomra, hogy az aktuális promóciók, bónuszok az applikáción keresztül is elérhetők.

De Isten igazából akkor nyugodtam meg teljesen, amikor a telefonomon elindítottam a regisztrációs procedúrát.

Egy szó, mint száz, ha hozzám hasonlóan te is úgy döntesz, hogy az applikáció segítségével regisztrálsz, biztos lehetsz benne, hogy a speciális ajánlatok is elérhetők lesznek a számodra.

A bet365 applikáció jellemzői – funkciók & szolgáltatások

Az applikáció telepítést követően elég sok időt rászántam arra, hogy kiismerjem a sportfogadás app minden csinját-binját, és az általa biztosított funkciókat.

A „tesztelés” során nyilvánvalóvá vált, hogy az alkalmazás maximálisan felhasználóbarát kialakítású, funkcionális, és gyakorlatilag egy az egyben az tudja, amit az asztali számítógéppel/laptoppal használható „klasszikus” webes platform.

Például az alkalmazás révén nem csak hagyományos, hanem élő fogadásokat is lehet kötni (nem minden országban érhető el és ez nem ingyenes). Emellett hatalmas választék érhető el úgy a sportesemények, mind a fogadási piacok/opciók terén.

A bet365 alkalmazásának segítségével bármikor, bárhonnan lehet fogadásokat kötni, így az ember akár még a fürdőkádban ülve is figyelemmel kísérheti élőben annak a meccsnek az eseményeit, amire pénzt tett fel.

Néhány gyakran ismétel kérdés – GYIK

Hogy lehet fogadni az applikációval?

Az applikációval való fogadás roppant egyszerű: kiválasztasz egy neked tetsző sporteseményt, és azon belül a megfogadni kívánt opciót. Például egy focimeccsnél az 1X2 piac esetén a hazai győzelmet. Ezután pedig beállítod a fogadás összegét a szelvényen.

Hogyan lehet pénzt befizetni?

Miután beléptél a felhasználói fiókodba, és ellenőrizted, hogy milyen befizetési metódusok érhetők el, kiválasztasz egy számodra megfelelőt, és végrehajtod a kívánt összegű befizetést.

Hogyan lehet pénzkifizetést kezdeményezni?

A pénzkifizetési procedúrát is a felhasználói fiókodból tudod elindítani. Véleményem szerint érdemes ugyanazt a metódust használni erre a célra, amit a pénzbefizetéskor is alkalmaztál. Amennyiben bármilyen jellegű problémád adódna, fordulj az ügyfélszolgálat munkatársaihoz.

Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal?

A bet365 mobil applikáció „Contact Us” menüpontjára kattintva több opció közül is választhatsz: telefon, e-mail űrlap, fax…

bet365 alkalmazás – összegzés

ELŐNYÖKHÁTRÁNYOK
Felhasználóbarát dizájnNincs magyar nyelvi támogatás
Funkcionális, gyors, könnyen kezelhető 
Mérsékelt erőforrás igény 
Élő fogadás, Élő közvetítés funkció 
Pénzügyi tranzakciók könnyű lebonyolítása 
18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!