Bet365 bónuszkód

Útmutató a bet365 élő fogadások és élő közvetítések oldalaihoz

8 október 2019
par admin

Bet365 - T&Cs apply : Sports betting | Casino | Poker | Commercial content | New Customers Only | 18+

A sportfogadások terén régi motorosnak számítok, apámmal még a 80-as évek fordulóján hatalmas lapokat terítettünk ki az étkezőasztalon, amelyeken a szövetkezeti kollégákkal közösen finanszírozott kollektív totótippeket vezettük.

A totót idővel felváltotta a szorzók alapján történő fogadás, ma pedig már élőben fogadok különböző kimenetelekre a bet365 élő fogadások oldalán, az eseményeket pedig a bet365 élő közvetítések oldalon csúszás nélkül tudom követni.

bet365 regisztrációs űrlap

Gyerekkoromban a vasárnap esti híradó végén olvasták be a totóeredményeket, talán a halálos ágyamon is fogom hallani, hogy “Avellino – Salernita, 1-1, x”, az egész család a TV előtt ült, hogy kiderüljön, vajon ezen a héten ügyesek voltak-e a fiúk.

Később a helyzet még rosszabb lett, vagy a híradó tűnt el, vagy csak a totóeredmények a híradóból, de néhány éven keresztül a hétfő reggeli újságok sportrovatában láthattuk csak az eredményeket.

A csúcsteljesítményem egy 12-es szelvény volt, a szerelmemmel közösen kezdtük hátulról lapozni az újságot, ő pedig abban a percben újra belémzúgott!

Szerencsére ma már nem kell egy ilyen csodálatos kimenetelre hétfőig várnunk, sőt!

bet365 élő fogadás

A bet365 élő fogadások oldalában az talán a legjobb, hogy akár egy perccel a fogadásom leadása után konstatálhatom, hogy a várt kimenetel megtörtént. Nem kell megvárni az esemény végét, elég, ha például az egyik csapat lő egy gólt (vagy akár talál egy gólt), vagy a szögletek, szabálytalanságok, sárga lapok száma elér egy bizonyos szintet.

Ahogy egy várt kimenetel megtörtént, máris kereshetem, hogy melyik az az épp zajló következő esemény, amire fogadni szeretnék.

bet365 Logo

A másik ok, amiért a bet365 élő fogadások oldalát használom, hogy felbecsülhetetlenül nagyszámú kimenetelre tehetek fogadást. Nem csak az esemény végső kimenetelére, vagy bizonyos történések számára fogadhatok, de arra is, hogy melyik játékos szerzi a következő gólt, vagy hogy egy adott játékos kap-e sárga lapot a meccs folyamán.

Igaz ez nem csak olyan bajnokságok, vagy ligák esetében, mint a Premier League, vagy a Bajnokok Ligája, de a kuwaiti kupa, az olasz u19-es bajnokság, vagy a román harmadosztály mérkőzéseire ugyanígy fogadhatok.

Természetesen a foci mellett az összes többi sportág is megtalálható a bet365 élő fogadások oldalán, az agárversenytől kezdve a golfon, a szörfön és a tollaslabdán át egészen a vitorlázásig. Ha valamilyen sportesemény zajlik bolygónkon, biztos lehetek benne, hogy az a bet365 élő kínálatában elérhető.

bet365 élő közvetítések

Az, hogy élőben fogadhatok bármilyen sportág bármilyen eseményének nagyszámú kimenetelére, önmagában is nagyon jó dolog, a bet365 élő közvetítések oldalán azonban nézni is tudom ezeket az eseményeket, időbeli csúszás nélkül.

Bár az, hogy milyen eseményeket tudunk követni, függ attól, hogy éppen hol tartózkodunk, és attól is, hogy melyik országban élünk, az élő közvetítések oldalon elérhető mérkőzések követése nagyban segít eldönteni, hogy milyen kimenetelre fogadjak.

Az egyetlen feltétel, hogy a bet365 közvetítések oldala elérhetővé váljon, hogy van valamennyi pénz a számlánkon, vagy az elmúlt 24 órában tettünk valamilyen fogadást. Az összeg nem számít, ha néhány forintunk van, vagy néhány forintért fogadtunk az elmúlt 24 órában, az már elég, hogy az eseményeket élőben tudjuk követni.

Én mindig tartok egy kis összeget a számlámon, így sosem kell azzal foglalkoznom, hogy feltöltsem az egyenlegem, ha valamilyen eseményt élőben szeretnék követni.

A bet365 élő fogadások és élő közvetítések telefonos applikációja nem csak abban segít sokat, hogy akár a reggeli dugóban, vagy metrón ülve, ebédszünetben, vagy az esti futás előtt fogadhassak tőlem tízezer kilométerre zajló eseményekre, de egy nagyon kényelmes megoldással klikkelés nélkül egyszerre láthatom az élő közvetítést, és az eseményhez kapcsolódó elérhető piacokat is.

A telefon felső részében nézem az eseményt, alatta pedig folyamatosan látom, hogy az egyes kimenetelek szorzói hogyan változnak, ahogy az eredmény, vagy a játék képe változik, így egy pillanat alatt megtehetem a fogadásom, ha elérkezettnek látom az időt.

A bet365 élő fogadások és a bet365 élő közvetítések oldalak önmagukban is sok-sok kellemes percet okoznak, a kettő együtt viszont olyan élményt nyújt, ami minden mással összehasonlíthatatlan. Az, hogy nagyon sok esemény nagyok sok kimenetelére fogadhatok a nap bármelyik szakaszában, olyan szabadságot ad, hogy mindössze arra kell figyelnem, hogy igyekezzek egyszerre ne túl sok eseményt követni, ne túl sok eseményre fogadni, mert felületessé válnék, illetve arra, hogy sose kockáztassak olyan összeget, amit a pénztárcám nem, vagy csak nehezen viselne el.

Amíg ezt a két szabályt be tudom tartani, addig a bet365 oldalain nagyszerű szórakozásban van részem.

  • Bet365

+18 Play Responsibly Please play responsibly

Bet with your head, not over it! Gambling Problem? Call 1-800-Gambler.